Контракти.ua

975  —  19.02.21
Тімур Мірошниченко, Оля Цибульська та Олег Винник поділилися з «Зірковім шляхом» враженнями від ролі тамади
Тімур Мірошниченко, Оля Цибульська та Олег Винник поділилися з «Зірковім шляхом» враженнями від ролі тамади

Українські знаменитості у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповіли про найвражаючі весілля, які їм довелося вести.

Співачку Олю Цибульську називають рекордсменкою серед українських артистів за кількістю проведених весіль, аж 704 рази. В 7-му класі дівчина провела весілля доньки директора.

«Вести весілля, коли за столом сидять твій вчитель біології, хімії, української мови і купа друзів – це дуже специфічно. Але це цікавий досвід, тому що тоді не було гуглу. Тоді конкурси не можна було нагуглити в інтернеті, я їх вигадувала сама, якісь підводки, тексти, жарти про кожного, і сьогодні мені це здається нереальним. Але тоді я себе почувала досить впевнено, хоч і трохи нервувала», - поділилася Оля Цибульська.

Тоді Оля отримала і свій перший гонорар, за який купила сукню для наступних виступів. Цибульська також працювала у весільному салоні. Виступала на святах. Інколи їй давали в руки мікрофон і дозволяли трохи поговорити з гостями. Так Оля стала справжньою ведучою. При чому недешевою.

«Я кажу, що чоловіки плачуть в житті двічі – перший раз, коли зламалась машинка в дитинстві, другий раз, коли побачили рахунок за весілля, де працювала Цибульська, - говорить співачка на каналі «Україна» і додає, - для мене тамада – це людина, яка знає традиції. І це досить цікава особливість, тому що ти приїжджаєш в кожний регіон України і там є свої особливості. Є що можна робити, є що не можна. І всі ці речі треба знати обов’язково. Тому тамада – це престижно».

Але ж головне – емоції та згадки про свято. Такі, які залишилися про одне з весіль в самої Олі. Тоді вона не була ведучою, а просто виступала.

«Я пам’ятаю одне з перших весіль у столиці, коли наречений стріляв. Він гарячої крові, його не попередили про українську традицію, коли викрадають наречену. У той момент, коли вийшов ведучий і сказав: «У нас сталася подія, вкрали наречену», він дістав з-під столу пістолет і почав стріляти в повітря. Наречена вибігла в сльозах, вона почала його зупиняти, пояснювати. Але штани були мокрі в ведучого, ведучої, в мене і всіх гостей», - ділиться зірка.

У послужному списку Тімура Мірошниченка трохи більше весіль, ніж у Олі Цибульської. Якщо полічити від першого, яке Тімур провів у 17-ть років, то їх уже близько тисячі.

«Чесно кажучи, я довгий час не любив весілля. Бо це заходи, які потребують від ведучого найбільшої кількості підготовки і з часом, і з зусиллями, і це найбільш нервові заходи – то я так раніше думав. Зараз я дуже люблю весілля», - поділився ведучий «Зіркового шляху».

Найбільше Тімур любить емоції, які передають одне одному гості свята. Але цього року в нього склалася ситуація, коли ці емоції передавалися онлайн. Ведучий провів перше в Україні інтернет-весілля.

«Я спочатку дещо скептично поставився до цього. Тому що ну як, де весілля найголовніша складова – тактильна, де треба всіх обіймати, цілувати, як це можна перевести в онлайн. Але в процесі підготовки я зрозумів, що з цього може бути щось цікаве. За великим рахунком це абсолютно новий формат. Тут переплітається і ТБ, і шоу, і ті ж традиційні моменти весілля. Тут ще непахане поле для різноманітних експериментів», - говорить Мірошниченко на каналі «Україна».

Та найкраще Тімур запам’ятав не онлайн-весілля, а те, яке могло скінчитися бандитськими розбірками. І все через традицію викрадення нареченої.

«Було величезне весілля. Людей 400. І при чому це такі…бандити. І з’їхалися угруповання із різних куточків нашої країни. Вони не всі хотіли там бути, але мали. І одне угрупування викрало наречену, а інше угрупування подіставало пістолети, автомати. Я відійшов у бік. Думаю, розбирайтеся самі. Я подивлюся збоку, приготував телефончик познімати, якщо що, - розповів ведучий і додав, що все закінчилося мирно. - Найголовніша відмінність тамади від ведучого, це, мабуть, те, що тамада ніколи не буде ведучим. Це абсолютно різна філософія. Це абсолютно різне бачення предмету. Того як ти маєш себе поводити, проводити той чи інший захід. Це різні жанри».

У червні 2017-го співак Олег Винник став ведучим весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна.

«Я завжди співав і був готовий бажати всього найкращого на весіллі. А щоб от в такій ролі – я ніколи не міг навіть подумати, що така пропозиція буде креативна, я би сказав. Тоня підійшла до того дуже зважено. І я вдячний їй за цю пропозицію, що вона мене наштовхнула якось на цю роль обрядового старости. Я відчував мандраж, прем’єру. Таке круте почуття», - пригадав співак Олег Винник на каналі «Україна».

Олег дуже відповідально поставився і до підготовки – особисто придумував текстовий сценарій.

«Все придумав я і ще допомагала мені одна людина, тому часу дуже мало. І фізично просто я не встигав. Але на 99,9% все власноручне, авторське, віршоване. І я думаю, що мені таке притаманне», - розповів співак.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 715

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 728

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 776