На «Смачний ексклюзив» з Марією Мельник прийшов відомий танцівник Євген Кот. В ефірі «Ранку з Україною» на каналі «Україна» артист розповів, яким десертом час від часу дозволяє собі поласувати і поділився власною методикою його приготування.
«Сьогодні будемо готувати мій улюблений десерт – Тірамісу. Я його просто обожнюю, але мені багато не можна, – коментує танцівник Євген Кот у програмі «Ранок з Україною». – Я просто хочу всім побажати, щоб вам було так само солодко, як нам з цим Тірамісу».
Щоб повторити десерт за рецептом танцівника знадобляться:
Печиво Савоярді – 1 уп.
Сир Маскарпоне – 250 г
Вершки 33% – 200 мл
Зварена чорна кава – 300 мл
Цукрова пудра – 3 ст.л.
Чорний шоколад – 50 г
Збити вершки, додати до них Маскарпоне і цукрову пудру. Нарізати Савоярді та змочити у заздалегідь звареній чорній каві. Викласти у склянку шарами печиво, крем і знову печиво та крем. Прикрасити тертим шоколадом.