Контракти.ua

695  —  16.02.21
В «Головній темі» розповіли, як підібрати ідеальні парфуми
В «Головній темі» розповіли, як підібрати ідеальні парфуми

Квіткові, фруктові, цитрусові – ринок парфумерної продукції пропонує досить широкий вибір ароматів. Проте серед цього різноманіття знайти той, що підійде саме вам і вдало підкреслить вашу індивідуальність, не так просто. В суспільно-резонансному проєкті «Головна тема» з Оленою Кот на каналі «Україна» аромастилістка Анна Сердюкова поділилася дієвими лайфхаками, як вибрати ідеальні для вас парфуми.

Перша порада - пробуйте не більше 3-х ароматів за один візит в магазин. Інакше вони змішаються і заплутають вас.

По-друге, наносіть парфуми на передпліччя, а не на паперову смужку:

«На блотері ви відчуваєте аромат так, як його задумав парфумер, але - на вашому тілі він буде звучати інакше», - зазначила експертка.

А, по-третє, найкраще прийти до магазину вранці, нанести на себе парфуми, які вас зацікавили, із тестеру, і одразу вийти. Якщо за день аромат не набридне - сміливо купуйте!

«На розкриття аромату іде не 15 хвилин, тому так важливо його поносити на собі. Адже аромат – це як сукня, яку варто одягнути, щоб побачити, як вона на вас лежить», - розповіла Анна Сердюкова.

Також експертка запевняє, що популярна думка: «якщо ви не відчуваєте на собі запаху парфумів - це знак, що вони вам підходить» - міф. Насправді ви не відчуваєте аромат від того, що ви до нього звикаєте.

Міфом є і те, що парфуми треба підбирати відповідно до вашого віку, чи, наприклад, під колір волосся.

Краще підбирати аромат під стиль одягу, радить Анна. Наприклад, тим, хто віддає перевагу простим та зручним речам, можна спробувати парфуми з нотками зеленого чаю та цитрусових. Для шанувальників класики підійдуть квітково-солодкі запахи. А любителям неординарного одягу, варто придивитися до теплих, пряних ароматів. 

Статьи по теме
В «Головній темі» розповіли, як вберегтися від аферистів з сайтів оголошень
В «Головній темі» розповіли, як вберегтися від аферистів з сайтів оголошень

Все більше українців стають жертвами шахраїв, продаючи та купуючи речі через інтернет. А винахідливі злодії не стомлюються вигадувати нові підступні схеми видурювання грошей. У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» розповіли, як не попастися на гачок аферистів з сайтів оголошень.
20.04.21 — 522

«Америка встретила ураганным ветром и духом свободы» - телеведущий Игорь Пупков о впечатлениях от Нью-Йорка
«Америка встретила ураганным ветром и духом свободы» - телеведущий Игорь Пупков о впечатлениях от Нью-Йорка

Ведущие и журналисты новостей «Сегодня» на канале «Украина» сейчас находятся в США, откуда сообщают о ходе 59-х выборов американского президента. В частности, Игорь Пупков работает в студии в самом сердце Нью-Йорка - на площади Таймс-сквер. Он рассказал о своем впечатлении от Америки и интересных ситуациях, которые произошли с ним.
05.11.20 — 810

Новости «Сегодня» готовят ряд спецсобытий к президентским выборам в США
Новости «Сегодня» готовят ряд спецсобытий к президентским выборам в США

Ко Дню 59-тых выборов президента США новости «Сегодня» на канале «Украина» готовят ряд спецсобытий с прямыми включениями. В частности, 4 ноября в 06:00 выйдет специальный выпуск, во время которого ведущие Игорь Пупков и Елена Кот, и журналисты первыми сообщат зрителям результаты волеизъявления американских избирателей в прямом эфире из Соединенных Штатов Америки.
03.11.20 — 613