Контракти.ua

1051  —  15.02.21
У гіпершоу «МАСКА» розкрили особистість розкішної Пави
У гіпершоу «МАСКА» розкрили особистість розкішної Пави

Наймасштабніше і найзагадковіше шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», продовжує розкривати секрети. У четвертому випуску шоу стало відомо, хто ховався під маскою ефектної Пави. Зіркові детективи, всі як один були впевнені, що це колишня учасниця гурту «ВІА Гра» і ведуча шоу «Зірковий шлях» Олена Вінницька, проте коли Пава показала обличчя, їхньому здивуванню не було меж.

Ще під час першого виступу в шоу «МАСКА» тендітна Пава змогла не на жарт заінтригувати зіркових детективів. Тоді їхні думки розділились – Олег Винник був упевнений, що це дівчина, на 10 років молодша за нього, можливо, колишня учасниця гурту «ВІА Гра», а от Оля Полякова і DZIDZIO побачили в Паві чоловіка. У крайньому випуску грандіозного шоу учасниця дала ще кілька підказок про себе:

«Мій чоловік дійсно грає надважливу роль у моїй кар’єрі. Сама я з задоволенням беру участь у талант-шоу, а от в якій ролі: веду, співаю чи танцюю – то питання для вас», – зазначила Пава в ефірі шоу «МАСКА».

На сцені гіпершоу «МАСКА» розкішна Пава виконала запальний хіт «Bambaleo» французького гурту «Gipsy Kings». А після виступу детективи зазначили, що це професійна співачка, як вдало приховує свій голос, тому всі висловили здогадки, що це може бути Олена Вінницька.

А от Оля Полякова вагалась між кандидатурами двох артисток: Олени Вінницької та Ольги Горбачової.

«У Пави дуже худі ноги, а в Олі саме такі! В Олени теж схожі! – зазначила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна». – А знаєте, що треба було зробити Паві? Поролонові ноги! Бо я її впізнала по ногам».

Саме тому Королева ночі вирішила поставити запитання, відповідь на яке виключило б один із варіантів. Проте і це не допомогло, адже під час розкриття учасниці на детективів чекала велика несподіванка – Павою виявилась Ірина Федишин.

«Що ж це ви так? Не впізнали Іру Федишин! Я тут ображалась, думала навіть підказати! DZIDZIO, ми ж каву разом пили, я думала ти мене точно впізнаєш! Найбільше хвилювались за ноги, особливо продюсер, казав: «Сховайте їй ті ноги, бо її відразу розкусять!» А Оля Полякова висловила припущення, що це чоловік на першому ефірі. То я відразу заспокоїлась – по ногам не впізнали», – зізналась Ірина Федишин на сцені масштабного шоу «МАСКА».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 702

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 990

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 666