Контракти.ua

728  —  11.02.21
Ведучі «Ранку з Україною» поділились секретами, які допомагають їм прокидатись на ефіри
Ведучі «Ранку з Україною» поділились секретами, які допомагають їм прокидатись на ефіри

Сім років поспіль «Ранок з Україною» на каналі «Україна» заряджає глядачів найактуальнішими новинами, неймовірними експериментами і гострими сюжетами. Ведучі шоу Лілія Ребрик, Марія Мельник, Анатолій Анатоліч і Григорій Герман вирішили відкрити завісу і розповісти, як працює команда, щоб донести глядачам найкраще, і що допомагає кожному прокидатись спозаранку.

251 день у році прекрасний, адже він розпочинається разом з «Ранком з Україною»! Дві пари ведучих, тисячі жартів та понад шістсот годин гарного настрою. У День народження проєкту ведучі вирішили розповісти, що відбувається за кадром.

«Насправді ми маємо сумнівний, дуже сонний, але щасливий вигляд, коли йдемо на роботу. Потім наші феї працюють над нами, хімічать, створюють всю ту красу, і ми вже красиві виходимо у кадр», – з усмішкою поділилась Марія Мельник в ефірі каналу «Україна».

До того ж, у всіх ранкових ведучих з'являється одна фобія на всіх!

«Я навіть на неробочому тижні прокидаюся рано. Інколи можу прокинутися о 4:07 і з жахом подумати, чи не проспала я?! Бо це те, чого найбільше бояться ранкові ведучі. Але одного разу зі мною це таки трапилось. Це було лише один раз, але мені за це соромно», – зізналась Лілія Ребрик.

І вже о 6:29 розпочинається прямий ефір. Ведучі мають бути усміхненими за будь-яких умов, бо вони заряджають своїм настроєм мільйони телеглядачів по всій країні! Тож дехто навіть вигадує собі цілі системи, що змушують залишатися в доброму гуморі.

«У мене є секрет, лайфхак – в мене є ціла серія шкарпеток, де обидві – ліві. Там прямо так і підписано, що це ліва шкарпетка, причому дві. Тобто з якої б ноги я не встав, все рівно буде та, що треба», – сміючись, поділився Анатолій Анатоліч у програмі «Ранок з Україною».

А от Лілія Ребрик має по-справжньому жіночий секрет – ведуча час від часу приїздить у студію заздалегідь, щоб поспілкуватись з колегами. Це традиція, що створюється роками, проте вона дійсно зближує – впевнена телезірка.

Та є одна річ, яка справді об'єднує команду «Ранку з Україною» – любов до своєї роботи.

«Моя ранкова іскра – це те, що я займаюся улюбленою справою! Я обожнюю «Ранок з Україною», обожнюю прямий ефір, обожнюю телебачення, тому кожного разу, коли виходжу в ефір, у мене з'являється додаткове життя і, можливо, це відчувають глядачі», – розповів Григорій Герман.

 

Статьи по теме
Ідеально до романтичного столу: Григорій Герман поділився рецептом запеченого лосося з апельсином
Ідеально до романтичного столу: Григорій Герман поділився рецептом запеченого лосося з апельсином

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» і відомий кулінарний експерт Григорій Герман постійно дивує шанувальників несподіваними рецептами і оригінальними поєднаннями смаків. До Дня всіх закоханих телезірка розповів, як приготувати звичайний лосось, щоб він став справжньою родзинкою вашого романтичного вечора. Все просто і неймовірно смачно!
15.02.22 — 886

Лілія Ребрик зізналась, що в неї з чоловіком не було першого побачення
Лілія Ребрик зізналась, що в неї з чоловіком не було першого побачення

Ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» й акторка Лілія Ребрик з чоловіком, хореографом Андрієм Диким наприкінці минулого року відзначали 10 річницю одруження. Та виявляється, у пари не було першого побачення. У програмі «Зірковий шлях» з ведучими Альоною Вінницькою і Даніелем Салемом телезірка поділилась відвертими зізнаннями.
15.02.22 — 1320

Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років

Улюблене шоу мільйонів «Ранок з Україною», яке виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», святкувало День народження. Рівно 8 років українці прокидаються разом із ранковою програмою й отримують заряд емоцій та актуальної інформації на день.
11.02.22 — 570