Контракти.ua

498  —  11.02.21
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських назвала своїх фаворитів у проєкті
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських назвала своїх фаворитів у проєкті

Учасники грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна» щосуботи о 21:00, продовжують підкорювати глядачів яскравими виступами та інтригуючими підказками про себе. За лаштунками шоу зірковий детектив, поп-діва NK | Настя Каменських зізналась, хто із учасників є для неї найбільшою загадкою і кого бачить у фіналі «МАСКИ».

Популярна українська співачка, ім’я якої також відоме всьому світові, NK | Настя Каменських запевняє, що їй дуже подобається бути в ролі зіркового детектива. До того ж, зірка вже має свій підхід до розгадування масок – на її думку, слід перебирати якомога більше варіантів, щоб знайти правильну відповідь.

«Мені дуже подобається бути детективом саме в цьому шоу! Я вже не раз казала, що просто обожнюю детективи. Я спостерігаю за реакцією глядачів у соцмережах – вони постійно пишуть, намагаючись вгадати, хто ким є. Мені подобається цей процес – такий крутий квест!» – поділилась NK | Настя Каменських на знімальному майданчику каналу «Україна».

А от зі своїми фаворитами серед учасників артистка ще не визначилась, проте є кілька масок, які не дають співачці спокою.

«Мене мучать здогадки щодо Жабеня! Тому що спочатку ми були впевнені, що це якась маленька дівчинка, називали дуже багато імен, серед яких була Jerry Heil. А зараз Жабеня заспівало чоловічим, при чому дорослим голосом! Дуже багато припущень з приводу Сома, тому що ми не можемо з’ясувати, чи дійсно він говорить лише англійською. А ще мене непокоїть Сонце, тому що вона неймовірно співає. Коли побачили її виступ в останньому ефірі, просто розгубилися», – розповіла артистка.

Та все ж зірка змогла назвати кілька учасників, яких бачить у фіналі шоу:

«Поки що рано казати, але гадаю, що це може бути Жабеня! З усіх масок мені ще дуже подобається Носоріг – він такий сексі! (сміється). А ще мені подобаються Сонце і Троянда. А як круто виступив Дракон! А ще… у нас так багато масок і всі вони дуже цікаві та яскраві герої, так важко обрати когось одного!» – розповіла співачка NK | Настя Каменських за лаштунками шоу «МАСКА».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 627

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610