Контракти.ua

679  —  09.02.21
Несмотря на снегопады ни один поезд не выбился из графика - Укрзализныця
Несмотря на снегопады ни один поезд не выбился из графика - Укрзализныця

АО "Укрзализныця" не отменяет ни одного рейса пассажирских поездов, несмотря на непогоду, все поезда курсируют по графику.

Как передает Укринформ, об этом сообщается на сайте УЗ.

"Несмотря на непогоду, Укрзализныця не отменяет ни одного рейса пассажирских поездов. Все поезда будут отправляться по графику, в том числе курсирующие через Волынскую область, где сейчас ограничено движение всего автотранспорта на некоторых автомобильных дорогах", - говорится в сообщении.

Несмотря на прогнозы синоптиков, Укрзализныця призывает пассажиров для путешествий на этой неделе выбирать именно железную дорогу и отмечает, что в период снегопадов это самый стабильный и надежный вид транспорта.

Укрзализныця подчеркивает, что приложит максимальные усилия, чтобы обеспечить необходимое количество мест во всех направлениях.

Как сообщалось, 8 февраля в Украине сложные погодные условия: в большинстве областей снег, метели, в западных, северных и центральных областях значительный снег, на юге и в Карпатском регионе снег с дождем, налипание мокрого снега, гололед, днем​​на Закарпатье значительный дождь; на дорогах гололедица.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 546

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5453

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 993