Контракти.ua

2244  —  29.07.20
Украинский стартап Delfast показал прототип нового электробайка
Украинский стартап Delfast показал прототип нового электробайка

Украинский стартап Delfast показал прототип нового электрического маунтинбайка Fusion.

Об этом сообщает портал New Atlas. Пишет Укринформ. 

"Украинская компания Delfast показала детали мощного будущего электрического маунтинбайка Fusion", - говорится в сообщении.

Как сообщает портал, вес транспортного средства не превышает 36 килограмм.

Электробайк будет иметь двигатель мощностью 1500 ватт, который позволит ему разгоняться до 50 км/ч. В Fusion будет также установлена ​​одна или две электрические батареи, благодаря которым велосипед сможет проехать до 51 км или до 112 км без подзарядки.

Как сообщалось, в июне украинский стартап Delfast представил новый электрический велосипед Delfast Top 3.0, который может проехать 321 км без подзарядки.

Согласно информации на сайте Delfast, экологический стартап был создан в ноябре 2014 года Даниилом Тонкопием и Сергеем Денисенко.

Статьи по теме
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік

Про останні інновації та новини у сфері бізнесу, поради стосовно шляхів пошуку фінансів, про монополії, інвестиції, експорт та інші спеціалізовані теми можна прочитати на сторінках медіа про бізнес. В Україні налічуються десятки різноманітних сайтів, де журналісти відслідковують поточну ситуацію і публікують актуальні новини у даній сфері, експерти дають сотні порад, створюють рейтинги, бізнес-кейси та відео.
12.02 — 385

Як вибрати пральну машину з сушкою
Як вибрати пральну машину з сушкою

Питанням про те, як вибрати пральну машину із сушкою, задаються багато мешканців квартир. Адже саме для них це питання стоїть особливо гостро, бо зазвичай розвішувати мокрі речі нема де. У статті, підготовленій фахівцями інтернет-магазину Цифра, розглянемо основні критерії вибору прально-сушильної машини.
02.12.22 — 5924

iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?
iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?

Головне питання, яке виникає у покупців: «Чи варто міняти свій старий iPhone 13 на новий Айфон 14?» Відповідаємо у цій статті.
08.11.22 — 5189