1261 — 22.06.20
Віденський пиріг з вишнею: покроковий рецепт
Віденський пиріг з вішней- дуже легкий в приготуванні і дуже смачний. Цим пирогом можна захопитися не на жарт.
Потрібно бути обережним, так як це досить калорійна випічка. Тому їсти її краще в компанії.
Інгредієнти:
- Борошно - 200 гр.
- Цукор - 140 гр
- Вершкове масло - 180 гр
- Куряче яйце - 4 шт.
- Розпушувач тіста - 10 гр
- Вишня - 400 гр
- Цукрова пудра - 10 гр
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розм'якшити і збити з цукром.
- В отриману масу вводимо по одному яйця. Всипаємо трохи борошна, дрібку солі і розпушувач. Збиваємо міксером.
- Потім вводимо решту борошна і ще раз збиваємо до однорідності.
- Змащуємо роз'ємну форму вершковим маслом і викладаємо в неї тісто.
- Зверху на тісто викладаємо заморожену вишню.
- Випікаємо при 160 С протягом 50-60 хв.
- Через півгодини перевіряємо пиріг, кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою.
- Посипаємо пиріг цукровою пудрою і насолоджуємося.
Смачного!