Контракти.ua

1509  —  25.10.21
Актор серіалу «Місце під сонцем» Павло Вишняков відверто розповів про розлучення
Актор серіалу «Місце під сонцем» Павло Вишняков відверто розповів про розлучення

У 16-серійному серіалі «Місце під сонцем» Павло Вишняков зіграв персонажа, який повторив його долю в реальному житті. Гостросюжетна мелодрама вийде 25 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», але без показу на YouTube. Актор зізнався, що все ж таки трапилося в його стосунках.

Павло Вишняков рідко розповідає про своє особисте життя в інтерв'ю. На його сторінці в соцмережі теж немає ніякої інформації. Актор ретельно приховує від усіх свої стосунки.

Його персонаж у серіалі «Місце під сонцем» здійснює вчинки, які можна охарактеризувати, як брехня задля порятунку. В особистому житті Саннікова не все просто. За словами актора, його герою довелося боротися з собою, відштовхувати своє кохання і те, що йому дороге, заради мети.

«У мене зараз відбувається саме така ситуація в житті, як у мого персонажа. Треба ж так! Я  навіть не замислювався над цим, – зізнався Павло Вишняков під час інтерв'ю для каналу «Україна». – Заради хороших стосунків і благополуччя мені довелося розлучитися».

Актор не очікував, що повторює на екрані те, що проживає в реальному житті.

«Я тепер буду думати, чому так збіглося. Можливо, цією роллю я притягнув саме таку ситуацію», – поділився зірка серіалу.

Глядачі каналу «Україна» зовсім скоро дізнаються, що ж відбувалося в житті героїв картини «Місце під сонцем», яка вийде 25 жовтня.

Актор вважає, що дуже важливо подивитися цю гостросюжетну мелодраму: «Щоб, спостерігаючи за історією наших героїв, люди зрозуміли: краще жити чесно. Адже все таємне завжди стає явним».

Дивіться з 25 жовтня о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Анна Кошмал пояснила, чому продовження серіалу
Анна Кошмал пояснила, чому продовження серіалу "Свати" не зможуть знімати у Росії

Українська акторка Анна Кошмал прокоментувала можливі знімання продовження серіалу "Свати".
14.07.22 — 1075

72-й кінофестиваль «Берлінаре»
72-й кінофестиваль «Берлінаре»

На фестивалі, який стартував 10 лютого, Україну представляє серіал «Зломовчання», над яким спільно працювали українська стримінгова плаформа «OLL.TV», кінокомпанія «Star Media», хорватська компанія «Drugi Plan» і німецька «Beta Film».
11.02.22 — 740

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віктор Павлік прокоментував конфлікт із колишньою дружиною
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віктор Павлік прокоментував конфлікт із колишньою дружиною

Співак Віктор Павлік розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як реагує на розбірки між своєю дружиною Катериною та колишньою дружиною Ларисою.
06.12.21 — 643