Контракти.ua

695  —  10.04.20
«Головна тема: карантин»: «Пасха на карантине: от чего придется отказаться из-за эпидемии?»
«Головна тема: карантин»: «Пасха на карантине: от чего придется отказаться из-за эпидемии?»

В субботу, 11 апреля в 19:00, в прямом эфире канала «Украина», в спецвыпуске «Головна тема: карантин», который выходит вместе с новостями «Сегодня», будут говорить о том, как собрать пасхальную корзину, чтобы это было недорого и безопасно.

В студии «Головної теми» ведущая Елена Кот вместе с экспертами будут выяснять, как безопасно провести Пасху и не подцепить инфекцию во время праздников. От каких пасхальных блюд лучше отказаться в период эпидемии? Есть ли такие продукты, на которых обитает коронавирус, если да - то на каких?

Журналисты «Головної теми» подсчитали, что дешевле: приготовить все для пасхальной корзины дома или приобрести все необходимое в магазине.

Зрители узнают, как в Украине будут освящать куличи в условиях карантина, а также о необычных способах освящения на заводе, в машине и как планируют передавать освященные блюда по почте.

«Головна тема» подготовила эксклюзивные прямые включения известных украинцев, которые сейчас живут в Италии и Франции. Они расскажут все о подготовке к Пасхе за рубежом в условиях карантина и о том, какие праздничные продукты там уже в дефиците.

Кроме этого, в студии будут говорить о коммунальных долгах, а именно, кто может быть без света во время карантина и почему пенсионеры могут остаться без выплат из-за эпидемии.

 

Статьи по теме
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років

Улюблене шоу мільйонів «Ранок з Україною», яке виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», святкувало День народження. Рівно 8 років українці прокидаються разом із ранковою програмою й отримують заряд емоцій та актуальної інформації на день.
11.02.22 — 613

До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі

Цього тижня в ефірі каналу «Україна» глядачі зустрілися з оновленою програмою «Ранок з Україною». Відтепер українці прокидатимуться з новими ведучими ранкового шоу. До Лілії Ребрик, Григорія Германа й Анатолія Анатоліча приєдналися Ірина Хоменко та Олександр Шадров. Ім’я ще одного ведучого канал оголосить згодом.
02.02.22 — 1008

Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри
Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри

Капітан збірної України та футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов вразив глядачів каналу «Україна» та усіх шанувальників футболу неймовірним перевтіленням у могутнього Грифона в найзагадковішому на українському телебаченні й усьому світі шоу «МАСКА». Легендарний голкіпер поділився враженнями від участі в грандіозному проєкті та прокоментував можливу подальшу кар’єру в медіа.
03.11.21 — 550