Контракти.ua

817  —  03.04.20
«Головна тема: карантин»: «Пик эпидемии: почему коронавирус атакует молодых украинцев?»
«Головна тема: карантин»: «Пик эпидемии: почему коронавирус атакует молодых украинцев?»

В субботу, 4 апреля в 19:00, в прямом эфире канала «Украина», в спецвыпуске «Головна тема: карантин», который выходит вместе с новостями «Сегодня», будут выяснять, почему молодые люди не могут вовремя обнаружить у себя страшный вирус и, почему количество детей, больных коронавирус, увеличивается.

«Головна тема» подготовила для зрителей несколько эксклюзивов. А именно уникальные признание молодых украинцев, переболевшие COVID 19 и интервью с теми, кто вылечился от коронавируса в Украине и Италии. Они расскажут откровенные детали, как у них проходила болезнь, сколько времени и в чем же их секрет выздоровления. Ведущая Елена Кот и приглашенные гости будут говорить о том, кто должен платить за обсервацию украинцев, которые вернулись из-за границы, и хватит ли мест для всех инфицированных. А также, будут ли штрафовать тех, кто гуляет во время карантина и устраивает пикники в парках.

Журналисты «Головної теми» подготовили уникальные подробности основных скандалов недели. Почему украинцы, которые вернулись с Бали, отказывались от принудительного карантина? Также в эфире спецпроекта зрителей ждет прямое включение с теми, кто сейчас находится на принудительной обсервации. Они покажут, в каких условиях сейчас живут и поделятся версиями скандальных событий, а также будут иметь возможность задать вопрос чиновникам и правоохранительным органам в студии.

Статьи по теме
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років

Улюблене шоу мільйонів «Ранок з Україною», яке виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», святкувало День народження. Рівно 8 років українці прокидаються разом із ранковою програмою й отримують заряд емоцій та актуальної інформації на день.
11.02.22 — 636

До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі

Цього тижня в ефірі каналу «Україна» глядачі зустрілися з оновленою програмою «Ранок з Україною». Відтепер українці прокидатимуться з новими ведучими ранкового шоу. До Лілії Ребрик, Григорія Германа й Анатолія Анатоліча приєдналися Ірина Хоменко та Олександр Шадров. Ім’я ще одного ведучого канал оголосить згодом.
02.02.22 — 1023

Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри
Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри

Капітан збірної України та футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов вразив глядачів каналу «Україна» та усіх шанувальників футболу неймовірним перевтіленням у могутнього Грифона в найзагадковішому на українському телебаченні й усьому світі шоу «МАСКА». Легендарний голкіпер поділився враженнями від участі в грандіозному проєкті та прокоментував можливу подальшу кар’єру в медіа.
03.11.21 — 560