Контракти.ua

617  —  29.11.19
Солистка группы «KAZKA» рассказала, почему плакала в детстве
Солистка группы «KAZKA» рассказала, почему плакала в детстве

Благодаря песне «Плакала» группа «KAZKA» обрела сумасшедшую популярность и далеко за пределами Украины. За кулисами новогоднего шоу «Привіт, 20-ті!», которое канал «Украина» покажет вечером 31 декабря, солистка группы призналась, что не раз доводило ее до слез.

В эксклюзивном интервью журналистам канала «Украина» солистка «KAZKA» рассказала, почему раньше празднование Нового года было для нее настоящим испытанием:

«В детстве много такого было, помню, что на Новый год очень сильно плакала. Не знаю, почему. Наверное, меня сейчас настигает карма с песней «Плакала». Мне не нравилось, что мы шли с родителями на эти фейерверки. Все тусовались, праздновали, а у нас было такое, что в 12 родители уже спали».

Впрочем, теплые воспоминания из детства у Саши связаны, все же, с творчеством:

«В садике я была Снежинка, как и все. Но я очень долго, лет семь, занималась танцами. И помню, что на все праздники были у нас «чунга-чанга», маленькие «негритосики» (но сейчас это ужасно звучит), уточки… я больше из танцев помню», – рассказала солистка группы «KAZKA» Александра Зарицкая за кулисами шоу «Привіт, 20-ті!».

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 620

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610