Контракти.ua

867  —  22.09.19
Коломойский о переговорах по поводу Приватбанка: Мы не отстанем
Коломойский о переговорах по поводу Приватбанка: Мы не отстанем

Олигарх Игорь Коломойский заявил, что действующая власть не ведет с ним переговоров касаемо ПриватБанка, национализацию которого он считает незаконным.

Об этом Коломойский рассказал в эфире программы «Свобода слова Савика Шустера», передает телеканал новостей "24".

"Я про это (переговоры - ред.) читаю только в прессе, никаких реальных переговоров – ни консультаций, ни переговоров, нет", — сказал он.

В то же время олигарх уверен, что компромисс нужен.

"Мы не отстанем от нового владельца ПриватБанка... Я хотел бы уточнить — нас интересует ПриватБанк, но если процесс урегулирования вызывает такие большие сложности и может вызвать турбулентность на финансовом рынке, ничего страшного, мы можем отказаться от этого. Все продается и все покупается в бизнесе", — заявил он.

Коломойский добавил, что рассчитывает, что сможет договориться с новой властью.

Напомним: 17 сентября издание Financial Times опубликовало статью, в которой предоставило комментарий премьера Алексея Гончарука о вероятном компромиссе с Игорем Коломойским относительно Приватбанка.

Впоследствии в пресс-службе Гончарука сообщили, что никаких переговоров с бывшими владельцами банка не ведут. Также премьер сообщил, что обратится к FT с просьбой опровергнуть статью.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 567

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5470

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1036