Контракти.ua

826  —  04.08.18
В Лисичанске стали троллейбусы: сначала деньги, потом - электроэнергия
В Лисичанске стали троллейбусы: сначала деньги, потом - электроэнергия

В Луганской области 3 августа энергетики обесточили объекты коммунального предприятия Лисичанского городского совета «Электроавтотранс».

Об этом сообщила пресс-служба ООО «Луганское энергетическое объединение» на своей странице в Facebook.

«Данное предприятие обесточено за долги, которые уже составляют 892 тыс. грн только за активную электроэнергию. А за июль коммунальщики вообще не перечислили ни копейки оплаты. Руководство КП не отреагировало на предупреждение, более того получилось так, что часть троллейбусов после обесточивания объектов предприятия даже осталась на линиях, не в состоянии вернуться в депо», - говорится в сообщении.

Городская власть Лисичанска заверила, что не была предупреждена коммунальщиками об угрозе обесточивания, и пообещала выделить миллион гривен для уплаты долгов «Электроавтотрансу». Также была информация, что городская власть рассчитывает провести оплату долга с 6 августа.

Но энергетики не согласились подождать. Они обещают восстановить электроснабжение только после оплаты.

Согласно сообщению, долги потребителей электроэнергии на подконтрольной Луганской области составляют около 700 млн грн и постоянно растут. Самые большие долги у коммунальщиков – около 550 млн грн.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1135