Контракти.ua

1726  —  28.06.18
Силовики закрыли один из крупнейших онлайн кинотеатров
Силовики закрыли один из крупнейших онлайн кинотеатров

Ежедневно сайт посещали до полумиллиона пользователей сети Интернет, а количество просмотров видео превышала два миллиона.  

В Украине силовики прекратили деятельность одного из крупнейших онлайн кинотеатров - Оnlainfilm. Как сообщает пресс-служба киберполиции 27 июня, ресурс распространял информацию с нарушением авторских прав на протяжении девяти лет.

За это время онлайн кинотеатр вошел в пятерку самых посещаемых сайтов на территории нескольких стран. "Ежедневно сайт посещали до полумиллиона пользователей сети Интернет, а количество просмотров видео превышала 2 миллиона.

Общий объем видеофайлов, размещенных на сайте, превышала 50 ТВ. Для анонимизации своих действий в сети злоумышленники использовали услуги обратной прокси-сервера, что давало возможность ретранслировать запросы клиентов из внешней сети на один или несколько серверов расположенных во внутренней сети", – пояснили в полиции.

Правоохранители добавили, что они провели одновременно пять санкционированных обысков в городе Хмельницкий.

В результате изъяли компьютерную технику и деньги, проводится досудебное расследование.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 623

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5510

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1155