Контракти.ua

2136  —  10.02.18
Израиль выслал 33 пассажира рейса Винница -Тель-Авив
Израиль выслал 33 пассажира рейса Винница -Тель-Авив

Департация на этом рейсе происходит регулярно, однако это единичные случаи. События 8 февраля стали самой массовой депортацией за всю историю работы рейса.

В Израиле в четверг, 8 февраля, рекордное количество пассажиров рейса Винница-Тель-Авив не прошли паспортный контроль. 33 человека были депортированы в Украину, сообщают винницкие СМИ.

Эту информацию агентству также подтвердили в авиакомпании МАУ. Как сообщается, 33 пассажирам в аэропорту Бен-Гурион было отказано в посещении Израиля во время прохождения паспортного контроля. Они были отправлены ближайшим рейсом в Киев.

В аэропорту Винницы заявили, что рейс вылетел в 3:26 утра, на 9 минут раньше плана. При этом все пассажиры прошли проверку, и никаких претензий ни к их документам, ни к багажу у сотрудников паспортного и таможенного контроля в Украине не возникло. Об этом сообщается на странице аэропорта.

Комментариев израильской стороны на данный момент не поступало. Уточняется, что депортация пассажиров винницкого рейса в аэропорту Бен-Гуриона происходит регулярно, однако обычно это единичные случаи.

События 8 февраля стали самой массовой депортацией за всю историю работы рейса.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1135