Контракти.ua

737  —  09.11.17
Продажи подержанных авто выросли почти на 80%
Продажи подержанных авто выросли почти на 80%

В октябре на первичном автомобильном рынке из общего количества 13 тысяч 148 зарегистрированных легковых автомобилей 5496 штук пришлось на бывшие в эксплуатации.

По сравнению с результатом октября прошлого года этот показатель вырос на 78%, сообщает ассоциация Укравтопром.

 

Доля б/у автомобилей на октябрьском рынке достигла значения 42%.

Лидер первичного октябрьского рынка подержанных авто Volkswagen показал результат 977 первичных регистраций (55% всех октябрьских регистраций легковых авто этой марки).

На второе место опустился лидер прошлого месяца Renault – зарегистрировано 945 автомобилей, или 59% общего объема продаж бренда.

На третьей позиции закрепилась Skoda (649 ед.), что составило 55% регистраций. Opel стабильно удерживает четвертую строку рейтинга с результатом 426 б/у авто (93% первичных регистраций марки), а замыкает пятерку лидеров Nissan – 283 б/у авто, или 45% общих продаж марки.

Всего с начала года в Украине было поставлено на учет более 44 тысяч импортированных легковых авто, бывших в эксплуатации. Это в четыре с половиной раза больше чем за первые десять месяцев 2016 года.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1135