Контракти.ua

861  —  11.09.17
УМВБ объявила о начале биржевых торгов энергетическим углем
УМВБ объявила о начале биржевых торгов энергетическим углем

Универсальная товарная биржа «Контрактовый дом УМВБ» 11 сентября 2017 года запускает электронные торги энергетическим углем.

Об этом сообщается на сайте биржи.

"11 сентября 2017 года УТБ «Контрактовый дом УМВБ» (далее – Биржа) запускает электронные торги форвардными контрактами на энергетический уголь марок А, П и Г, Д. Центральный контрагент УМВБ обеспечивает расчет по заключенным договорам с передачей товара на железнодорожных базисах DAP граница Украины и DDP станция грузополучателя", - говорится в сообщении.

Отмечается, что участниками данных торгов будут выступать как компании-резиденты Украины, так и международные участники. Среди основных игроков будут компании трейдеры, производители и потребители энергетического угля.

Регламент торгов, спецификации биржевых контрактов и расписание торгов размещены на сайте Биржи

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1135