Контракти.ua

14884  —  17.09.09
«Нашої Ряби» стало більше
«Нашої Ряби» стало більше

ВАТ „Миронівський хлібопродукт“ вивів на повну потужність своє дітище — найбільшу в Україні птахофабрику (ЗАТ „Миронівська птахофабрика“ — м. Канів), яка випускає курятину під брендом «Наша Ряба».

Напередодні журналістам продемонстрували масштаби виробництва. За словами голови правління МХП Юрія Косюка, тепер канівське  підприємство випускає понад 200 тис. тонн продукції щорічно. При тому склади стоять порожні, бо товар витребуваний, має стабільний попит. Одна з причин — переорієнтація споживчого кошика. Якщо у попередні роки українці віддавали перевагу свинині та яловичині, то нині 60 % у структурі споживання м’яса припадає на дієтичну та дешевшу курятину.

 

Загалом „Миронівський хлібопродукт“ покриває 42 % ринку промислового виробництва м’яса птиці. Минулого року холдинг в цілому випустив 225 тис. тонн м’яса. На кризовий рік прогнозують збільшити обсяги на 60 тис. тонн  — до 285 тис. тонн. Нині канівський комплекс завершено (на його будівництво компанія витратила 600 млн дол.). На черзі аналогічне довгострокове будівництво у Вінницькі області. За масштабністю це буде два канівських підприємства. Першу лінію тамтешнього комплексу планують запустити за чотири роки. Повністю здати в експлуатацію чотири лінії — до 2017. Обсяг інвестицій понад мільярд.


Довідка про ЗАТ „Миронівська птахофабрика“:

Інкубатор потужністю 3 млн яєць на тиждень;

24 майданчики з вирощування бройлерів (640 тис. голів на кожному);

10 тис. голів — щогодинний забій.

 

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389