Контракти.ua

16183  —  13.07.09
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ: реалізація благодійного проекту «Точка життя»
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ: реалізація благодійного проекту «Точка життя»

Вашої допомоги потребують тисячі українських дітей. Саме від Вашої допомоги залежить реалізація благодійного проекту «Точка життя» – створення лабораторії з діагностики донорів кісткового мозку (КМ) та Національного реєстру донорів КМ.

Ви, напевне, неодноразово отримували пропозиції взяти участь у зборі коштів на придбання обладнання, будівництво лікарень та цільову допомогу окремій дитині.

Створення лабораторії та реєстру – запорука проведення неродинних трансплантацій кісткового мозку в Україні. Сотні дітей щороку залишаються без надії на одужання та життя через те, що такі операції здійснюються лише за кордоном і коштують від 100 тис. доларів США до 350 тисяч Євро!

Знаємо, що сумнівний характер реалізації таких ініціатив підірвав Вашу довіру. Проте «Точка життя» – живий проект, який нині у процесі реалізації і буде завершено до кінця поточного року. 20 червня 2009 року Всеукраїнський благодійний фонд «КРОНА» ЗАВЕРШУЄ реконструкцію приміщень лабораторії, інвестувавши близько 700 тисяч гривень власних коштів. «КРОНА» також фінансує придбання обладнання для лабораторії вартістю 1 мільйон гривень. Два мільйони гривень виділено Міністерством охорони здоров’я. За планом, до 1 вересня цього року перша черга лабораторії запрацює.

Але для лабораторії вкрай необхідним є збір 3 мільйонів гривень додатково. Якщо кожен працездатний українець пожертвує лише 10 гривень, то маленькі українці, хворі на рак крові, отримають свою «Точку життя» вже до кінця цього року!

Статьи по теме
Как грамотно снять квартиру: нюансы поиска и что необходимо учитывать при заключении договора
Как грамотно снять квартиру: нюансы поиска и что необходимо учитывать при заключении договора

Съем квартиры посуточно или же на длительный срок интересует практически 2-3 взрослого населения Украины. Среди желающих есть студенты, молодые люди, специалисты в командировке в другом городе и прочие категории. При этом далеко не все знают, как грамотно снять квартиру и с чего именно начинать поиск жилья, на какие параметры обращать внимание и прочее. Чтобы избежать лишних забот и не напороться на мошенников, можно обратиться в профессиональное агентство недвижимости La Vida или же разбираться во всем самостоятельно, что чревато рисками.
01.05 — 348

Аксіоми безпеки. Як захистити свій дім і майно від грабіжників
Аксіоми безпеки. Як захистити свій дім і майно від грабіжників

Як захистити свій дім та майно від потенційних злодіїв? Які превентивні заходи слід впровадити?
16.03 — 446

Проекти будинків до 100 кв.м: ідеї для ефективного використання простору
Проекти будинків до 100 кв.м: ідеї для ефективного використання простору

Плануєте збудувати свій власний будинок, але у вас є обмеження на площу? Не турбуйтесь, навіть найкомпактніші будинки можуть бути функціональними та затишними!
09.01 — 699