Контракти.ua

2796  —  26.12.14
Британская Times объявила имя Человека года
Британская Times объявила имя Человека года

Британская газета The Times назвала канцлера ФРГ Ангелу Меркель самым влиятельным человеком года. Материал, посвященный канцлеру, озаглавлен "Женщина, которая нужна нам в мире, полном опасных мужчин".

Издание считает, что в 2014 году Меркель сыграла "центральную роль в сохранении европейской безопасности в период возрождения российской агрессии в Восточной Европе". Канцлер принимала активное участие в налаживании диалога между Россией и Западом.

В прошлом году человеком года, по версии газеты, стал президент России Владимир Путин за его заслуги в урегулировании сирийского конфликта. Издание назвало 2013 год пиком в карьере Путина.

Статьи по теме
"Виростила Путіна як фігуру": Арестович накинувся з критикою на Меркель

За словами Арестовича, ексканцлерка змушувала Україну "скидати вишиванку і мити нею підлоги Кремля, коли нав'язувала "Мінськ-1" і "Мінськ-2".
10.12.22 — 737

Меркель вирішила, що Путін чекав на її відставку, перш ніж вторгнутися в Україну
Меркель вирішила, що Путін чекав на її відставку, перш ніж вторгнутися в Україну

Колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель припустила, що її відставка могла бути однією з подій, на яку чекав російський диктатор Путін, перш ніж розпочати повномасштабну війну проти України.
18.06.22 — 666

"Меркантилістська політика": Сорос розкритикував Меркель за газову залежність Європи від Росії

Сорос поклав провину за залежність Європи від російського газу безпосередньо на "спеціальні угоди" ексканцлера Німеччини Ангели Меркель з Москвою.
25.05.22 — 851