Контракти.ua

2913  —  20.11.14
«Міст Експрес» планує відкривати відділення експрес-доставки з примірочними
«Міст Експрес» планує відкривати відділення експрес-доставки з примірочними

Логістична компанія «Міст Експрес» планує відкрити 2500 відділень в Україні для надання логістичних послуг.

 

Про це на презентації для журналістів заявив засновник та керівник компанії Ростислав Кісіль. Компанія націлена на максимальне поширення мережі по всій країні. «Це буде кожне село», - заявив керівник «Міст Експрес». Відділення будуть працювати по франшизі. Керівник компанії розраховує, що інвестиції окупляться за три роки.

До цього два роки керівництво компанії намагалося переконати представників Укрпошти надати можливість приватним логістичним операторам використовувати відділення державної пошти в якості пунктів видачі-приймання їх посилок. Дане рішення могло б перетворити збиткову Укрпошту в прибуткову державну компанію. Але переговори ні до чого не привели, і «Meest Express» вирішив відкривати власні відділення.

Серед 2500 відділень 85 будуть водночас і сервісними центрами. У цих центрах клієнти зможуть отримати кваліфіковану консультацію про те, як правильно замовити речі з закордонного інтернет-магазину. Замовити товар можна буде безпосередньо у центрі. Ще одним ноу-хау є наявність в сервісних центрах «Meest Express» примірочних, де можна буде приміряти раніше придбаний товар. Якщо замовлення не підійшло, покупець зможе без проблем і зайвої тяганини відправити його назад в магазин.

«Meest Express» підписав контракт про стратегічну співпрацю з Приватбанком, і незабаром 1300 відділень будуть оснащені постам атами «Meest Express». Крім Приватбанку, постамати будуть встановлені в супермаркетах Сільпо, АТБ, ЕКО, а також в представництвах КООПспілки.

Логістичний оператор «Міст Експрес» є одним з лідерів у сегменті експрес-доставки за форматом «двері-двері» в Україні. Компанія заснована у 2006 році і входить до складу міжнародної поштово-логістичної групи «Meest Group».

Статьи по теме
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Куратор КРАІЛ Україна Борис Баум, пов'язаний з адміністрацією Путіна, пролобіював видачу ліцензії російському 1хBet, — ЗМІ
Куратор КРАІЛ Україна Борис Баум, пов'язаний з адміністрацією Путіна, пролобіював видачу ліцензії російському 1хBet, — ЗМІ

Букмекерська корпорація з російським корінням 1XBet у розпал війни отримала в Україні ліцензію на букмекерську діяльність. У цьому їй сприяв Борис Баум, пов'язаний із заступником голови Держдуми РФ та спецпредставником Володимира Путіна Олександром Бабаковим.
21.06.22 — 718

Нова пошта змінила тарифи на доставку з зарубіжних інтернет-магазинів
Нова пошта змінила тарифи на доставку з зарубіжних інтернет-магазинів

Компанія "Нова пошта Глобал", яка входить до групи компаній "Нова пошта", з 7 жовтня змінила тарифи на послугу NP Shopping.
07.10.21 — 892