Контракти.ua

1114  —  08.10.13
Коломойський прокредитує виробників олії
Коломойський прокредитує виробників олії

ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з найбільших оптових постачальників рослинної олії - Кіровоградському ТОВ «Світ Олія».  

Кредитні кошти в розмірі понад 1 млн грн будуть використані підприємством на розширення географії та обсягів поставок продукції на українські переробні підприємства.

«Залучення банківського фінансування на доступних умовах дозволить нам значно збільшити обсяги закупівлі продукції нового врожаю за вигідними для господарств цінами. Нинішній сезон обіцяє бути успішним як для виробників, так і всього агросектору країни», - вважає директор ТОВ «Світ Олія» Костянтин Каспров.

З початку року Приватбанк збільшив обсяги кредитування сільськогосподарських і переробних підприємств на 20% до 10,3 млрд грн. За даними банкірів, до кінця року обсяги фінансування ПриватБанком вітчизняного агропромислового комплексу перевищать 12 млрд грн.

«Всебічна підтримка вітчизняного сільгоспвиробника, в тому числі доступними кредитними і лізинговими програмами, на наш погляд, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності нашої країни на світовій арені», - зазначив директор Кіровоградського регіонального управління банку Ростислав Масло.

За повідомленням УНН.

Статьи по теме
Українців попереджають про фейкові сайти ПриватБанку та Дії
Українців попереджають про фейкові сайти ПриватБанку та Дії

Українців попереджають про те, що з'явилися фейкові сайти ПриватБанку та Дії. Перехід на такі сайти є дуже небезпечним.
04.06.22 — 563

Суркисы причастны к выводу средств из Приватбанка – расследование Kroll
Суркисы причастны к выводу средств из Приватбанка – расследование Kroll

Агентство Kroll выявило схему, как экс-владелец Приватбанка Игорь Коломойский вместе с братьями Суркисами выводил средства из Приватбанка во время национализации.
01.08.20 — 679

ПриватБанк готовится продать курорт
ПриватБанк готовится продать курорт "Буковель" — СМИ

ПриватБанк готовится к продаже крупнейшего в Украине горнолыжного курорта "Буковель"; банку принадлежат две трети комплекса.
07.03.20 — 1002