Контракти.ua

737  —  10.09.13
Міліцію підозрюють в сприянні побиттю журналістів
Міліцію підозрюють в сприянні побиттю журналістів

Побиття журналістів 18 травня могло бути спровоковане керівництвом МВС.

Про це заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Віталій Ярема.

«На жаль, ні прокуратура, ні міліція нам досі не доповіла про результати службового розслідування щодо подій 18 травня», - підкреслив Ярема.

За його словами, досі не з'ясовано обставини за яких центром міста міг їздити транспортний засіб військового зразка, хоча з відеозаписів видно, що БТР супроводжувався працівниками ДАІ. «Я не виключаю, що ці заходи організувало керівництво ВМС. Але для того, щоб це довести - потрібно отримати відповідні докази... Якщо ми не зможемо отримати цю інформацію, то в кінцевому звіті, який буде підготовлений до 23 жовтня ми так і вкажемо, що МВС уникає надання інформації ТСК про ці події», - підкреслив Ярема.

Також, за словами Яреми, на своєму наступному засіданні, у вівторок, 17 вересня, Тимчасова слідча комісія з питань розслідування подій 18 травня у Києві окремо розгляне питання бездіяльності правоохоронних органів по системним зверненням представників ЗМІ щодо порушення прав журналістів та перешкоджання журналістській діяльності.

За матеріалами пресс-служби «Батьківщини»

Статьи по теме
Из Украины депортировали 10 «криминальных авторитетов» из санкционного списка СНБО
Из Украины депортировали 10 «криминальных авторитетов» из санкционного списка СНБО

В Украине уже отменены разрешительные документы на проживание 27 криминальным авторитетам из санкционного списка СНБО, еще 10 принудительно вернули в страны их происхождения.
27.05.21 — 577

3,5 тисячі доларів за шлюб з українкою
3,5 тисячі доларів за шлюб з українкою

Столична поліція викрила чоловіка, який за гроші влаштовував фіктивні одруження для іноземців, щоб легалізувати їх в Україні. Підшуковував незаміжніх дівчат і пропонував їм 1000 доларів винагороди, якщо погодяться на несправжній шлюб. Із самих іноземців брав утричі більше. Згодом переправляв чоловіків до Євросоюзу.
28.04.21 — 543

Лжекомунальники і псевдосоцпрацівники: як не стати жертвою шахраїв
Лжекомунальники і псевдосоцпрацівники: як не стати жертвою шахраїв

Вони називаються то соцпрацівниками, то комунальниками, то правоохоронцями – в Україні нова хвиля шахрайських злочинів. Щоразу аферисти вигадують більш витончені схеми, щоб залізти до наших гаманців. Водночас вдаються і до старих, перевірених махінацій. Як не втрапити у тенета шахраїв?
09.04.21 — 519