Не кожному вдається приготувати тефтелі, щоб вони були соковитими й апетитними. Проте є простий спосіб це виправити!
Майстри кулінарії розкрили три секрети, які зроблять тефтелі досконалими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Якість тефтелів багато в чому залежить від вибору м’яса та способу його подрібнення. Щоб фарш мав ідеальну текстуру, рекомендується двічі пропускати його через м’ясорубку з дрібною решіткою.
Яйця не є обов’язковим інгредієнтом, але вони допомагають зробити масу щільнішою й еластичнішою – використовувати їх чи ні, вирішувати вам. Якщо додаєте рис, використовуйте його сирим, а не відвареним. Для панірування чудово підійдуть борошно або крохмаль.
Щоб фарш став ніжнішим і пухкішим, додайте до нього трохи холодної води – це допоможе білкам набухнути. Оптимальна кількість – приблизно 50–70 грамів рідини на 1 кілограм м’ясної маси.