Контракти.ua

17630  —  02.12.08
НАДРА БАНК удосконалив послугу SMS-банкінгу
НАДРА БАНК удосконалив послугу SMS-банкінгу

Підтвердженням клієнтоорієнтованої політики НАДРА БАНКУ є постійна розробка та впровадження нових сервісів для клієнтів. Так, з жовтня 2008 року будь-який власник платіжної картки може скористатися новим сервісом SMS-повідомлень.

Послуга включає в себе: повідомлення про рух коштів за карткою (оплата товарів, зняття готівки тощо); повідомлення про зарахування заробітної плати (для зарплатних карток НАДРА БАНКУ); сервісні повідомлення банку: нагадування про закінчення терміну дії картки, інформація про суму мінімального платежу для кредитних карток, інформація про суму та дату платежу за споживчим кредитом та ін.; інформаційні повідомлення про акції, послуги та продукти банку.

Усі власники карток НАДРА БАНКУ можуть підключитися до безкоштовних сервісних та інформаційних повідомлень, вказавши номер свого мобільного телефону. Так, клієнти, що отримують зарплату у банку, можуть додатково підключитися до безкоштовного сервісу повідомлень про зарахування заробітної плати. Тепер, очікуючи зарплату, їм не потрібно періодично перевіряти залишок по картці у банкоматі – повідомлення про зарахування зарплати із зазначенням нового залишку на картці надійде відразу ж після зарахування коштів на картковий рахунок. Власники кредитних карток та користувачі споживчих кредитних продуктів банку можуть отримувати всю інформацію стосовно термінів та сум платежів на мобільний телефон, не обтяжуючи себе візитами чи телефонними дзвінками до банку.

Крім того, за бажанням на картку можна підключити сервіс SMS-повідомлень про рух коштів. Таким чином, за мінімальну щомісячну плату клієнт матиме змогу у будь-який момент перевірити суму проведених операцій за карткою в on-line режимі, тим самим контролюючи залишок на рахунку. Клієнтам, що активно користуються карткою, часто сплачуючи за її допомогою товари та послуги, сервіс SMS-повідомлень забезпечить максимальну зручність та безпеку руху коштів.

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381