Контракти.ua

913  —  25.04.13
Зустрічайте новий SEAT Ibiza в автопарку Europcar Україна цієї весни!
Зустрічайте новий SEAT Ibiza в автопарку Europcar Україна цієї весни!

Свіжа, молодіжна та драйвова модель Ibiza вперше представлена в автопарку прокатної компанії на території України.

Ми вирішили змінити класичні правила формування автопарку компанії з прокату та запропонувати нашим клієнтам неординарне і в той же час практичне рішення в сегменті fleet for fun. Разом із новою Ibiza клієнти Europcar відчують задоволення та комфорт як при пересуванні містом, адже він дуже компактний і завжди знайде собі місце для парковки, так і при здійсненні яскравих подорожей по Криму, Карпатам, адже він має економічний сучасний двигун з витратами палива 5,9 л/100 км.

SEAT Ibiza укомплектовані таким чином, щоб зробити вашу подорож незабутньою та безпечною. Це авто для тих, хто віддає перевагу активному способу життя та прагне отримувати задоволення від кожної прожитої хвилини.

SEAT - створює емоційні технології, а Europcar перетворює емоції у реальність та дарує їх своїм клієнтам.

Спробуй нові моделі авто від Europcar та здійснюй незабутні подорожі шляхами України

Для інформації:

Europcar – лідер з прокату автомобілів Європи та світу. Europcar надає своїм клієнтам послуги найвищих стандартів та доступ до найбільшої прокатної мережі в 140 країнах. Europcar - це понад 9 000 співробітників, що оперують автопарком більше 300 000 транспортних засобів. На щорічній церемонії World Travel Awards Europcar вже п'ятий рік поспіль визнається найкращою компанією з оренди авто у світі.

Europcar в Україні пропонує найновіші моделі автомобілів від економ до престиж класу, послуги оренди авто з водієм та бронювання авто за кордоном. В Україні компанія представлена в семи найбільших містах, що мають міжнародні аеропорти.

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449