Контракти.ua

1911  —  19.02.13
Шустер переходить на «Інтер»
Шустер переходить на «Інтер»

З метою розвитку політичного мовлення керівництво телеканалу «Інтер» запропонувало співпрацю Савіку Шустеру.

Заміна проекту «Справедливість» проектом Савіка Шустера «Шустер Live», пояснюється необхідністю підвищення рейтингів політичного мовлення.

Євген Кисельов, який відповідає за політичне мовлення на «Інтері», зазначив: «На сьогоднішній день програма Савіка Шустера - найпопулярніший політичний формат ток-шоу в країні і його вихід на «Інтері» дозволить суттєво зміцнити позиції телеканалу».

Перша програма «Шустер Live» вийде на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 22 лютого 2013 року о 20.30.

Коментуючи свій перехід на «Інтер», Савік Шустер сказав: «Інтер» - лідер телевізійного ринку, і вихід «Шустер Live» на «Інтері» дозволить суттєво розширити аудиторію програми".

Попри зміни у сітці мовлення «Інтера», ведуча Анна Безулик залишиться працювати на телеканалі. Коментуючи прийняті рішення, Безулик зауважила: «Це рішення у компетенції керівництва каналу. Я та моя група отримали пропозицію щодо роботи на телеканалі, і зараз ми разом з керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру».

 

 

Статьи по теме
Інтернет-торгівля у
Інтернет-торгівля у "тіні": Марченко аргументував зниження безмитного ліміту на посилки

Українців можуть зобов’язати сплачувати імпортне ПДВ з усіх міжнародних посилок, вартість яких перевищує 45 євро. Зниження неоподаткованого ліміту з нинішніх 150 євро дозволить запобігти зловживанням в електронній комерції.
01.08 — 318

Як не натрапити на шахраїв в інтернеті
Як не натрапити на шахраїв в інтернеті

Навіть під час війни в Україні продовжують діяти шахраї. Громадянам слід бути пильними, щоб не стати жертвою аферистів під час продажу товарів в інтернеті.
10.03 — 299

Як не стати жертвою під час онлайн-шопінгу
Як не стати жертвою під час онлайн-шопінгу

Шахраї розробили багато схем, щоб обдурити користувачів в інтернеті. Однією з найбільш розповсюджених шахрайських схем є продаж неіснуючих товарів за зниженими цінами.
24.02 — 299