Контракти.ua

13077  —  24.10.08
НАДРА БАНК підбив підсумки діяльності за три квартали 2008 року
НАДРА БАНК підбив підсумки діяльності за три квартали 2008 року

За підсумками роботи впродовж трьох кварталів 2008 року НАДРА БАНК продемонстрував високу динаміку зростання своїх основних показників. Так, чистий прибуток банку склав 321,76 млн грн (показник аналогічного періоду 2007 року – 255, 96 млн грн).

Активи НАДРА БАНКУ станом на 1 жовтня поточного року склали 26,2 млрд грн, збільшившись з початку року на 23,2%.

Обсяг кредитів, виданих клієнтам банку, досяг 18,4 млрд грн, у т. ч. обсяг кредитів для фізичних осіб склав 12,8 млрд грн, обсяг кредитів, виданих юридичним особам, – 5,6 млрд грн. В цілому приріст кредитного портфеля НАДРА БАНКУ за 9 місяців 2008 року склав 31%.

Обсяг коштів юридичних осіб на строкових та поточних рахунках склав 6,5 млрд грн, збільшившись з початку року на 39,2%. Обсяг коштів фізичних осіб сягнув 10,5 млрд грн, збільшившись з початку року на 53,3%.

Станом на 1 жовтня 2008 року банк емітував більше ніж 7,7 млн платіжних карток. За даними Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем «EMA», НАДРА БАНК посідає друге місце серед найбільших банків-емітентів карток та охоплює близько 13% вітчизняного ринку.

НАДРА БАНК – лідер серед провідних українських банків за рівнем довіри клієнтів, а також за вигідністю депозитних пропозицій. За результатами рейтингів, оприлюднених компанією PRAVDA Research, у липні поточного року банк посів перше місце у рейтингу довіри клієнтів до банківських установ. Також експертами встановлено, що за вигідністю умов депозиту цей продукт НАДРА БАНКУ – найкращий серед Топ-10 надійних банків.

Згідно з рейтингом Building, кредитний пакет «Житлові рішення» від НАДРА БАНКУ посів перше місце у рейтингу «10 найпривабливіших іпотечних програм». Програми кредитування житла оцінювалися за такими критеріями, як відсоткова ставка, термін кредитування та розмір початкового внеску.

Свою діяльність ВАТ КБ «Надра» розпочав 26 жовтня 1993 року. Сьогодні НАДРА БАНК – один з найбільших універсальних комерційних банків, що уже 15 років успішно працює на фінансовому ринку України. За даними НБУ, банк входить у першу десятку українських банків і займає верхні позиції різних банківських рейтингів.

Щоб стати ще ближчим до своїх клієнтів, банк постійно працює над розвитком регіональної мережі і присутній у кожному регіоні України, нараховуючи понад

700 відділень. Мережа банкоматів – більш ніж 1150 одиниць, кількість POS-терміналів – понад 4 750 одиниць.

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381