Контракти.ua

10603  —  20.10.08
НАДРА БАНК пропонує спеціальні умови для своїх вкладників
НАДРА БАНК пропонує спеціальні умови для своїх вкладників

НАДРА БАНК розробив спеціальні пропозиції для своїх вкладників. Тепер кожен вкладник, у якого закінчився термін дії депозиту, отримує спеціальний сертифікат, що гарантує індивідуальний бонус у розмірі 1% до ставки при повторному розміщенні депозиту в будь-якій валюті.

А для вкладників, які достроково розірвали депозит з будь-яких причин в період з 24 вересня по 10 жовтня 2008 р., НАДРА БАНК підготував спеціальну пропозицію – сертифікат на право отримання бонусу в розмірі суми недоотриманих відсотків при повторному розміщенні депозиту. Директор Департаменту роздрібних продуктів НАДРА БАНКУ Катерина Вінницька зазначила: «Ці спеціальні пропозиції були розроблені в рамках програми лояльності до постійних клієнтів НАДРА БАНКУ. Головне завдання – допомогти нашим вкладникам не втратити відсотки за достроково знятими депозитами, тим, хто на тлі чуток про ситуацію в банківській системі прийняв емоційне рішення достроково забрати свої внески. І зараз ми із задоволенням можемо сказати, що багато клієнтів із вдячністю прийняли нашу пропозицію і повертаються, щоб знову розмістити внески».

Власники вищезгаданих сертифікатів крім отримання індивідуальних бонусів беруть участь також в акції за депозитною програмою «Для моєї родини», що діє до 1.12.2008 р. Умовами акції передбачений бонус + 2% при відкритті депозиту в гривнях, доларах США або євро на термін від 3 до 12 місяців. Крім того, банк пропонує спеціальні бонуси постійним вкладникам, людям пенсійного віку. Відсоткові ставки можуть зрости залежно від рівня Пакетів послуг «Ласкаво просимо!», в рамках яких відкриваються депозити, за рахунок додаткових бонусів.

Депозитна програма НАДРА БАНКУ «Для моєї родини» включає депозити «Моє майбутнє», «Мої можливості», «Мій вибір». Даний продукт враховує і максимально задовольняє потреби різних категорій клієнтів в цілому і кожного клієнта зокрема.

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381