Контракти.ua

13294  —  25.09.08
НАДРА БАНК підтримав конкурс дитячого малюнка «Visa: Олімпійські фантазії»
НАДРА БАНК підтримав конкурс дитячого малюнка «Visa: Олімпійські фантазії»

В Україні підбиті підсумки міжнародного конкурсу дитячого малюнка «Visa: Олімпійські фантазії», який проводився з нагоди літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні. Організаторами конкурсу, який проводився в нашій державі уже втретє, стала міжнародна платіжна система Visa Inc., топ-спонсор Олімпійських ігор, спільно з українськими банками. Активну участь у конкурсі взяв НАДРА БАНК. Кливода Ігор та Карпець Олександра стали лауреатами конкурсу «Visa: Олімпійські фантазії» від НАДРА БАНКУ.

Людмила Гайова, директор Департаменту комунікацій та зв’язків з громадськістю НАДРА БАНКУ, зазначила: «Ми із задоволенням приєдналися до такого чудового проекту, оскільки дітям потрібні відчуття свята, заохочення їх творчості, можливість реалізувати і показати себе, порадіти своїм перемогам та досягненням. Упевнена, цей конкурс викликав у дитячих серцях прекрасні емоції та подарував діткам багато яскравих незабутніх вражень».

Конкурс «Visa: Олімпійські фантазії» проводився з 1 лютого до 30 березня 2008 р. серед вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів, а також дітей, які є власниками карток Visa банків-учасників, у віці 10-14 років. Усього на конкурс надійшло понад 2,5 тис. малюнків з усієї України. Переможці змагань від НАДРА БАНКУ – Кливода Ігор та Карпець Олександра – побували на екскурсії в Києві, взяли участь у різноманітних ігрових турнірах, а також отримали спеціальні призи.

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873