Контракти.ua

12404  —  11.09.08
Ужгородське відділення НАДРА БАНКУ переоформлено в новому стилі
Ужгородське відділення НАДРА БАНКУ переоформлено в новому стилі

8 вересня поточного року в Ужгороді відбулася урочиста презентація відділення НАДРА БАНКУ, переоформленого в новому стилі, що розташоване за адресою: вул. Слов'янська, 13. Площадка працює за логікою ефективної взаємодії із клієнтами, демонструючи відкритість і доступність банку кожному відвідувачу.

На відкритті були присутні співробітники відділення і клієнти НАДРА БАНКУ – представники страхових компаній, юридичних установ та ін. Директор Ужгородського регіонального управління НАДРА БАНКУ Василь Прокопець, перерізуючи стрічку біля входу у відділення разом із начальником відділення Андрієм Фединою, зазначив: «НАДРА БАНК прагне до того, щоб клієнти отримували не тільки якісні продукти й послуги, але й приємні враження і позитивні емоції. Саме для цього ми переобладнуємо наші відділення, роблячи їх максимально комфортними для відвідувачів».

Внутрішній простір нового відділення розділений на декілька зон, кожна з яких має свою специфіку й призначення. Передбачені зони швидких операцій – касового обслуговування, де здійснюються не тільки операції з готівкою, але й укладання договорів з банком. У відділенні працюють як відкриті каси для роботи з невеликими сумами й швидкого обслуговування клієнтів, так і закриті – для роботи зі значними сумами, що забезпечують конфіденційність операції.

Для клієнтів, у яких є всього декілька вільних хвилин для відвідування відділення, передбачена зона швидких консультацій. Для ознайомлення з банківськими продуктами й спільної роботи співробітника банку та клієнта з його документами, а також для підписання договорів створена зона тривалих, більш докладних консультацій.

Крім того, НАДРА БАНК активно реалізовує стратегію створення універсальних зон самообслуговування, основною перевагою яких є те, що вони функціонують 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Планується оснащення всіх відділень інформаційно-платіжними терміналами і банкоматами, за допомогою яких клієнт зможе сплатити комунальні послуги, рахунки різних операторів зв'язку і телепровайдерів, переказати кошти між платіжними картками, проглянути залишки й отримати виписки про останні операції за рахунками тощо.

НАДРА БАНК – один із найбільших універсальних комерційних банків, що вже 15 років успішно працює на фінансовому ринку України. За даними НБУ, банк входить у першу десятку українських банків і займає верхні позиції різних банківських рейтингів. Щоб стати ще ближчим до своїх клієнтів, банк постійно працює над розвитком регіональної мережі і присутній у кожній області України, нараховуючи більше ніж 700 відділень. Мережа банкоматів – понад 1 100 одиниць, кількість POS-терміналів становить більше ніж 4 600 одиниць. Так, у Закарпатській області відкрито 16 відділень НАДРА БАНКУ, зокрема, у містах Ужгород, Іршава, Виноградів, Свалява, Берегове, Хуст, Мукачеве, Тячів, а також у смт Поляна, Королево, Воловець.

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873