Контракти.ua

13083  —  11.09.08
В Україні відкрився перший завод з виробництва ПВХ-профілів VEKA
В Україні відкрився перший завод з виробництва ПВХ-профілів VEKA

5 вересня 2008 року відбулося офіційне відкриття заводу з виробництва ПВХ-профілів VEKA в смт. Калинівка (30 км від Києва) , Броварського району, Київської області. Завод під Києвом – перший виробничий об’єкт концерну VEKA AG в Україні.

Серед почесних гостей на церемонії відкриття заводу були присутні керівники Київської обласної ради та адміністрації, Броварської районної державної адміністрації та районної ради, працівники посольства Німеччини в Україні, засновник та співвласник концерну VEKA, голова наглядової ради концерну VEKA Генріх Лауман, голова правління VEKA AG Андреас Хартлайф, клієнти компанії та інші офіційні особи.

Під час офіційного відкриття топ-менеджери компанії повідомили про наміри ТОВ «ВЕКА Україна» на найближчі роки. Зокрема Андреас Хартлайф, голова правління VEKA AG, зазначив, що інвестиції у розвиток та будівництво заводу «ВЕКА Україна» з боку німецького концерну VEKA AG складають понад 15 мільйонів євро. Сьогодні завод обладнано п’ятьма лініями для екструзії ПВХ-профілів, загальною потужністю до 9 000 тон продукції на рік. А за чотири роки планується збільшення виробничої потужності більш ніж у чотири рази.

Йозеф Лео Бекхоф, генеральний директор ТОВ «ВЕКА Україна», додав, що весь процес виробництва комп’ютеризовано, встановлений супутниковий зв’язок між ТОВ «ВЕКА Україна» та материнським підприємством в Німеччині. Контроль параметрів профілю здійснюється згідно вимог найсуворішого європейського стандарту в області якості – RAL. Крім того збережені усі екологічні стандарти виробництва, адже воно не супроводжується жодними викидами ані в атмосферу, ані в воду.

Олександр Степаненко, комерційний директор ТОВ «ВЕКА Україна», повідомив, що на момент відкриття на заводі працює 88 чоловік, а зі збільшенням виробничих потужностей, штат буде розширено до 250 чоловік. Пан Степаненко зауважив, що головною ціллю ТОВ «ВЕКА Україна» є завоювання українського ринку ПВХ-профілю, адже компанія забезпечує високу якість не лише виробництва та готової продукції, а й високу якість сервісного обслуговування.

На заводі працює навчальний центр – клієнти компанії можуть пройти курс попереднього навчання по збору вікон з профілів VEKA. Також процес навчання може включати монтаж вікон на спеціальних модельних стінах в віконні пройми типові для українського будівництва.

На церемонії відкриття, Сергій Доротич, перший заступник голови Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики, від імені Київської обласної ради привітав керівників VEKA AG та ТОВ «ВЕКА Україна» з запуском нового заводу та вручив нагороди «За вагомий внесок у розбудову та розвиток Київщини» голові правління VEKA AG пану Хартлайфу та генеральному директорові ТОВ «ВЕКА Україна» пану Бекхофу.

Одним з найпочесніших гостей свята став засновник та співвласник концерну VEKA, голова наглядової ради концерну VEKA Генріх Лауман. Як зазначив пан Бекхофф, у компанії VEKA існує прикмета – якщо на відкритті дочірнього підприємства компанії побуває пан Лауман, підприємство гарантовано буде успішним. Тож пан Лауман, радісно перерізавши червону стрічку перед входом на завод, благословив підприємство на добру путь.

Після урочистої церемонії відкриття для гостей свята була організована екскурсія по підприємству, під час якої представники ЗМІ, клієнти та дилери VEKA змогли ознайомитись не лише з таємницями екструзії ПВХ-профілів VEKA, але й протестувати готовий продукт в лабораторії підприємства.

По закінченню офіційної частини клієнтів та партнерів компанії чекала насичена розважальна програма за участю відомих українських виконавців, а також німецького етнічного гурту, і, звісно, святковий феєрверк на честь відкриття нового заводу ТОВ «ВЕКА Україна».

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873