Контракти.ua

1608  —  10.05.12
Украинцы поборются за строительство трамвая в Катаре
Украинцы поборются за строительство трамвая в Катаре

Эмир Государства Катар Хамад бен Халиф Аль Тани пригласил украинские компании принять участие в тендере по строительству скоростного трамвая в Катаре.

Об этом он сообщил по итогам встречи с премьер-министром Украины Николаем Азаровым.

Эмир Катара подчеркнул, что реализация такого проекта позволит соединить отдаленные районы столицы Катара.

В свою очередь Азаров подчеркнул, что в Украине есть проекты, организации и компании, имеющие значительный опыт в развитии транспортной инфраструктуры, передает пресс-служба Кабинета министров Украины.

Напомним, ранее сообщалось, что эмир Катара предложил украинским компаниям присоединиться к проекту строительства железной дороги в Судане.

Статьи по теме
Катар підписав угоду про постачання газу Нідерландам протягом майже 30 років замість РФ
Катар підписав угоду про постачання газу Нідерландам протягом майже 30 років замість РФ

Катар погодився постачати газ Shell до Нідерландів протягом 27 років. Таким чином країни Європи намагаються відшкодувати втрачені поставки газу з РФ.
21.10.23 — 633

Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505