Контракти.ua

13557  —  09.06.08
У п’ятницю пройшов круглий стіл на тему «Економіко- правові проблеми діяльності лізингових компаній в Україні»
У п’ятницю пройшов круглий стіл на тему «Економіко- правові проблеми діяльності лізингових компаній в Україні»

6 червня 2008 року компанією «Ласка Лізинг» разом з Київським національним торговельно-економічним університетом та Асоціацією лізингових компаній України був проведений круглий стіл на тему «Економіко-правові проблеми діяльності лізингових компаній в Україні».

Головним завданням заходу стало обговорення економіко-правових засад функціонування лізингових компаній в Україні, обмін досвідом та розроблення рекомендацій діючих компаній щодо вдосконалення їх діяльності. Також на засіданні підіймались питання щодо впровадження інтегрованої системи управління ризиками в лізингових компаніях, правового та податкового регулювання лізингових відносин, відмінностей при складанні фінансових звітностей у відповідності з Національними та Міжнародними стандартами. Обговорювались фактори формування цінності та бюджетування лізингової компанії, роль Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» у розвитку ринку лізингу, формування збалансованого портфеля угод та оцінка ефективності діяльності лізингових компаній.

У заході приймали участь викладачі університету, члени Міжнародної фінансової корпорації та Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців», а також представники 14 провідних лізингових компаній України, серед яких з промовою про необхідність та складність процесу бюджетування виступив економіст фінансового відділу ТОВ «Ласка Лізинг» – Звягіна Наталія Володимирівна.

Як підсумок, вже в котре було доведено важливу роль проведення заходів такого рівня, на яких учасники мають можливість не тільки отримати свіжу інформацію, обмінятись цінним досвідом з партнерами та колегами по бізнесу, але й побачити і оцінити перспективи щодо загального розвитку українського фінансового ринку та окремих його ланок.

Загальна інформація:

Компанія «Ласка Лізинг» – лідер українського ринку фінансових послуг, заснована в 2004 році найбільшим латвійським банком АТ «Parex banka», що має представництва більш ніж в 15-ти країнах світу. Компанія надає послуги фінансового лізингу легкових та вантажних автомобілів, спецтехніки, устаткування та комерційної нерухомості. Перевага компанії полягає в наданні послуг як юридичним, так і фізичним особам з індивідуальним підходом та на кращих умовах.

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381