Контракти.ua

15763  —  28.05.08
ІНДЕКС-БАНК – один з небагатьох банків, що видає іпотечні кредити
ІНДЕКС-БАНК – один з небагатьох банків, що видає іпотечні кредити

Нині на ринку кредитування житлової нерухомості для фізичних осіб склалася ситуація, за якої більшість банків відчувають нестачу ресурсів і обмежують видачу кредитів або підвищують процентні ставки. В ІНДЕКС-БАНКу ситуація зовсім інша. У нас є достатньо ресурсів і ми розробили новий продукт та вдосконалили процедуру видачі кредиту.

Клієнти можуть оформити кредит на купівлю квартири на вторинному ринку під 15,2% річних у гривнях, 12,23% річних у доларах США та 11,5% річних у євро (плаваючі відсоткові ставки) або 15,7% річних у гривнях, 12,73% річних у доларах США та 12,0% річних в євро (фіксовані відсоткові ставки). Немає жодних додаткових щомісячних комісій – клієнти сплачують одноразово лише 0,5% від суми кредиту за зарахування кредитних коштів на поточний рахунок позичальника. Крім того, до переваг кредитування в АТ «ІНДЕКС-БАНК» належить і тривалий строк кредиту – аж до 20 років, і невеликий відсоток першого внеску – від 10% вартості квартири чи будинку, який клієнт бажає придбати. Сума кредиту може коливатися від 10 до 450 тис. доларів США (або в еквіваленті). Заставою слугуватиме те житло, на купівлю якого береться кредит.

Процес розгляду заявок прискорено і спрощено. В результаті цього навіть без подання документів клієнти отримують попереднє рішення по кредиту і гарантійний лист, а зовсім скоро після подачі всіх документів – остаточне рішення.

Рівень пенетрації іпотечних кредитів в зоні Євро в 2007 році складав 41%, в Польщі – 10,1%, в Україні – 8, 04%*. З усього видно, що Україна ще має великий потенціал зростання ринку кредитування нерухомості. ІНДЕКС-БАНК ставить за мету стати сильним гравцем на ринку іпотечного кредитування та увійти до десятки кращих банків України.

СПРАВКА

АТ «ІНДЕКС-БАНК» – універсальна фінансова установа, засновано 10 лютого 1993 року (регістраційний № 149). Пропонує повний спектр сучасних банківських послуг згідно з банківською ліцензією № 99 від 16.01.2003р.

Відповідно до класифікації НБУ, ІНДЕКС-БАНК входить в групу середніх банків. Чисті активи ІНДЕКС-БАНКу на 01.05.2008р. складають 2 854 млн грн, кредитний портфель – 1 709 млн грн балансовий капітал – 403 млн грн. За чотири місяці 2008 р. банк отримав чистий прибуток у розмірі 7 млн грн.

* Рівень пенетрацї іпотечних кредитів – відношення загальної заборгованості по іпотечним кредитам до ВВП

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381