Контракти.ua

4194  —  17.05.11
Porsche Engineering святкує 80-річчя
Porsche Engineering святкує 80-річчя

Компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт понад 60 років залишається видатним виробником автомобілів преміум-класу.

Однак історія бренду Porsche розпочалася раніше – вже в 1948 році, коли Феррі Порше створив Type 356, він та його інженери мали можливість опиратися на багатий технологічний досвід попередніх десятиліть. 25 квітня 1931 року Фердинад Порше заснував та зареєстрував у Штутгарті конструкторське бюро під назвою "Dr. Ing. h.c. F. Porsche Gesellschaft mit beschränkter Haftung, Konstruktion und Beratung für Motoren- und Fahrzeugbau".

З того часу компанія, заснована Порше, пережила багато злетів та падінь та перетворилася з невеликого конструкторського бюро на всесвітньо відомого виробника спортивних автомобілів. Історію успіху забезпечили десятиліття  інженерних розробок, які вийшли за межі створення лише спортивних автомобілів. За 80 років свого існування Porsche здобув славу одного з найвідоміших та найбільш багатогранних постачальників інженерних послуг. Традиція виконання клієнтських замовлень, започаткована Порше в 1931 році, і сьогодні успішно розвивається завдяки зусиллям Porsche Engineering Group GmbH, розташованій у Вайззаху. Porsche Engineering займається інженерними розробками для автомобільних виробників та постачальників, а також для компаній з інших секторів, надаючи доступ третім особам до досвіду та знань компанії, яка є серійним виробником автомобілів, постачальником інженерних технологій та інновацій.

80 річниця заснування дизайнерського бюро Porsche – одна з центральних тем експозиції у музеї Porsche в Штутгарт-Цуффенгаузені у 2011 році. З 21 червня по 11 вересня спеціальна виставка під назвою «80 років Porsche Engineering» продемонструє найбільш цікаві та значимі розробки конструкторського бюро для зовнішніх замовників за останні 80 років. Експозиція включатиме близько 20 незвичайних експонатів, серед яких –Wanderer Limousine 1931 року, легендарний спортивний автомобіль Auto Union Grand Prix та Audi Sport Quattro S1 з трансмісією Porsche з подвійним зчепленням (PDK).

Музей Porsche відчинений увесь тиждень, крім понеділка, з 9 ранку до 6 вечора. Детально про музей Porsche - http://www.porsche.ua/ua/porsche/museum

 

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449