Контракти.ua

5837  —  06.04.11
Слідкуйте за ралі Targa Tasmania онлайн
Слідкуйте за ралі Targa Tasmania онлайн

Через 30 років після здобуття однієї з найбільш видатних перемог в історії World Rally Championship (WRC) екіпаж Вальтер Рьорль/Крістіан Гайстдорфер та їх Porsche 911 SC об’єдналися для участі в ралі Targa Tasmania, яке розпочалося 5-го квітня та триватиме 5 днів.

Targa Tasmania – ралі, під час якого екіпажам необхідно подолати 2000 км виснажливих доріг на острові Тасманія, який знаходиться біля  південного узбережжя Австралії.

Знаменитий Porsche 911 SC не приймав участі в змаганнях впродовж 25 років, проте він був повністю реставрований зусиллями спеціалістів Музею Porsche, розташованого в Штутгарті, Німеччина. Згаданий автомобіль – один з трьох, що належать до експозиції ‘Museum on Wheels’ та приймають участь в ралійних змаганнях класичних автомобілів цього року. Компанію Porsche 911 SC склали легендарний переможець ралі Targa Florio 1960-го року 718 RS 60 Spyder  та не менш відомий 908/2 Spyder, який здобув перемогу у ралі Targa Florio в 1969-му році.

Цьогорічні перегони Targa Tasmania стануть ювілейними 20-ми змаганнями, під час яких учасникам потрібно подолати 38 спецділянок протяжністю понад 500 км.  Фінішують учасники 10-го квітня біля міста Хобарта.

Слідкувати за успіхами екіпажу Рьорль/Гайстдорфер у ралі Targa Tasmania можна онлайн www.youtube.com/porsche – інформація оновлюється щоденно, додаються відео-фрагменти, зняті на окремих спецділянках та під час спілкування з учасниками перегонів.

 

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449