Контракти.ua

7247  —  14.02.11
Унікальна виставка в Музеї Porsche
Унікальна виставка в Музеї Porsche

На початку 2011 року спільнота прихильників Porsche  у Facebook, одній з найпопулярніших та найчисельніших соціальних мереж у світі,  досягла знакового рубежу – кількість учасників групи перетнула позначку в 1 000 000.



Така прихильність до бренду не могла залишитися без уваги та винагороди –11-го лютого представники компанії Porsche висловили подяку своїм прихильникам та запросили їх відвідати виставку, присвячену даній події, у легендарному музеї Porsche. На експозиції представлено автомобіль Porsche 911 GT3 R Hybrid, кузов якого прикрашено іменами 27 000 шанувальників Porsche.
911 GT3 R Hybrid невипадково обраний для проведення кампанії, адже він є втіленням майбутнього автоспорту та філософії «Системи Інтелектуальних Технологій Porsche/ Porsche Intelligent Performance». Нова гібридна технологія, розроблена спеціально для участі у перегонах, принципово відрізняється від звичайних гібридних систем, як і дизайн автомобіля та його конструкція. 6-циліндровий 4-л двигун потужністю 480 к.с. доповнюють два електромотри по 60 кВт кожний. Окрім батарей, потужності двигуну додає маховик, у якому накопичується енергія під час гальмування. Свою конкурентоспроможність на треку 911 GT3 R Hybrid довів  у змаганнях на Нюрбургрингу.
Музей Porsche чекає на відвідувачів з 9:00 до 18:00 щодня, окрім понеділка. Виставка триватиме з 11 по 20 лютого 2011 року.
Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449