Контракти.ua

870  —  вчера, 14:50
Лаваш із бринзою та зеленню на сковороді: швидкий рецепт для сніданку
Лаваш із бринзою та зеленню на сковороді: швидкий рецепт для сніданку

Приготуйте смачний і корисний сніданок або перекус всього за 20 хвилин.

Вам знадобляться тонкий лаваш, солона бринза та зелень. Страву подавайте одразу, бо всередині вона буде соковитою, а зовні — хрусткою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Лаваш - 1 шт.

Бринза - 250 г

яйце куряче - 1 шт.

кріп свіжий - 1 пучок

перець чорний мелений

олія

  1. Бринзу натріть на дрібну тертку.
  2. Кріп промийте та обсушіть паперовим рушником.
  3. У миску викладіть бринзу, кріп, додайте яйце, перець чорний мелений, перемішайте.
  4. Лаваш наріжте на смужки, на край аркуша викладіть начинку і згорніть конвертиком.
  5. У сковорідці розігрійте олію та обсмажте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Конвертики можна викласти на решітку й обсмажити на мангалі з двох боків.