870 — вчера, 14:50
Лаваш із бринзою та зеленню на сковороді: швидкий рецепт для сніданку
Приготуйте смачний і корисний сніданок або перекус всього за 20 хвилин.
Вам знадобляться тонкий лаваш, солона бринза та зелень. Страву подавайте одразу, бо всередині вона буде соковитою, а зовні — хрусткою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Лаваш - 1 шт.
Бринза - 250 г
яйце куряче - 1 шт.
кріп свіжий - 1 пучок
перець чорний мелений
олія
- Бринзу натріть на дрібну тертку.
- Кріп промийте та обсушіть паперовим рушником.
- У миску викладіть бринзу, кріп, додайте яйце, перець чорний мелений, перемішайте.
- Лаваш наріжте на смужки, на край аркуша викладіть начинку і згорніть конвертиком.
- У сковорідці розігрійте олію та обсмажте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
- Конвертики можна викласти на решітку й обсмажити на мангалі з двох боків.