Новорічний настрій вже відчувається у повітрі: гірлянди світяться, запах мандаринів кружляє у кімнаті, а на кухні пахне солодким чаклуванням.
Якщо ви ще не почали готувати святкові смаколики, саме час це змінити. Один із найпопулярніших рецептів цього сезону — яскраве, ароматне печиво, про рецепт якого розповіли на сторінці anastasiiacooking та яке підкорює не лише своїм смаком, але й кольором. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
м’яке вершкове масло - 200 г
цукор - 80 г
цукрова пудра - 80 г
яйце - 1 шт.
борошно - 320 г
цедра лимона або апельсина
харчовий барвник (червоний, зелений чи будь-який, який підніме настрій)
Печиво повинно залишатися м’яким після випікання. Не переживайте, якщо воно здається трохи недопеченим — після охолодження воно буде ідеальним. А ще, щоб створити справжній новорічний настрій, оформлюйте печиво кольоровою глазур’ю чи посипкою, щоб ваша святкова тарілка заграла усіма барвами свята.
Новорічний настрій — це не тільки ялинка та подарунки. Це аромат свіжої випічки, тепло кухні та маленькі моменти, які ми створюємо власноруч. Тож запаліть духовку, включайте святкову музику та готуйте печиво, яке не лише смакує, а й дарує справжню магію зимових свят.