Контракти.ua

839  —  10.12
Смачна маринована капуста швидкого приготування: можна їсти наступного дня
Смачна маринована капуста швидкого приготування: можна їсти наступного дня

Рецепт смачної маринованої капусти швидкого приготування.

Пропонуємо рецепт маринованої капусти швидкого приготування, їсти її можна вже наступного дня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

капуста — 1 кг
морква — 1 шт.
перець болгарський — 2 шт.
часник — 5 зубків

Для маринаду:

вода — 500 мл
сіль — 1 ст. л.
цукор — 2 ст. л.
оцет яблучний — 50 мл
олія — 50 мл

Приготування:

  • Капусту шинкуємо, моркву натираємо на тертці, перець ріжемо соломкою, часник — пластинками, складаємо до миски.
  • Воду доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, оцет, олію.
  • Киплячим маринадом заливаємо овочі, добре все перемішуємо, ставимо під гніт на декілька годин.
  • Розкладаємо капусту до банок і прибираємо в холод. Через добу можна їсти. Чим довше капуста стоїть, тим вона смачніша.