Це той самий випадок, коли традиційний смак залишається, а зайвого нічого не має.
Легка текстура, високий вміст білка та мінімум олій роблять салат універсальним рішенням і для сніданку, і для ланчу, і для вечері. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
У час, коли всі ми хочемо їсти смачно, різноманітно та водночас залишатися у тонусі, улюблена класика набуває нового звучання. Фудблогер Mil Alexx поділився своєю інтерпретацією легендарної «Мімози» — стравою, яка має такий само святковий вигляд, але приємно збалансований склад і чудово підходить тим, хто стежить за харчуванням.
варена картопля - 2 шт.
варена морква - 2 шт.
варені яйця - 4 шт.
тунець у власному соку - 2 банки
сметана - 60 г
гірчиця - 15 г
сіль
перець
Салат «Мімоза» — це про баланс: смачно, красиво, ситно та водночас легко для організму. Цей салат хочеться готувати частіше, бо він не обтяжує та чудово вписується в активний день.