Контракти.ua

224  —  03.12
Такого "Олів’є" ви ще не пробували: ваші гості просто зійдуть із розуму
Такого

Втомилися ставити на стіл величезну миску “Олів’є” й спостерігати, як він повільно зникає до ранку?

Час змінювати правила гри! Перетворіть звичний салат на ефектне закушування — просту, стильну та неймовірно смачну. Ваші гості будуть у захваті, а ви отримаєте справжній святковий хіт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

готовий салат "Олів'є" - 1 кг

круглий лаваш - 1 уп.

яєчний жовток - 1 шт.

кунжут, кріп - за смаком

консервована кукурудза - 1 б.

Процес приготування:

  1. Скрутіть лаваш у конус і закріпіть край зубочисткою, щоб він не розкрився.
  2. Змастіть конуси жовтком і посипте кунжутом — вийде і красиво, і хрустко.
  3. Відправте в духовку на 10 хвилин при 180° — цього вистачить, щоб лаваш підрум’янився до золотистої скоринки.
  4. Дайте конусам трохи охолонути, акуратно приберіть зубочистки і наповніть їх салатом “Олів’є”.
  5. Краї обмакніть у дрібно нарізаний укроп, а верх прикрасьте кукурудзою — страва заграє святковими фарбами і точно вразить гостей.

Смачного!