Контракти.ua

260  —  01.12
Про "Оселедець під шубою" можна забути: готуємо святкове закушування "Рибний шматочок" до Нового року
Про

Полюбляєте рибні закушування, але традиційний салат “Оселедець під шубою” давно вже не дивує?

Спробуйте приготувати “Рибний шматочок” — елементарну у виконанні, але напрочуд смачну страву, яка має на святковому столі справді ефектний вигляд. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

філе оселедця - 1 шт.

сир - 100 г

яйця - 3 шт.

хліб - 5 скибок

зелена цибуля - 20 г

майонез - 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Яйця відварюємо та дрібно нарізаємо або натираємо. Сир тремо на великій тертці, а зелену цибулю шаткуємо. Змішуємо ці три інгредієнти, додаємо майонез і трохи солі за смаком. Оселедець нарізаємо акуратними скибочками.
  2. Хліб ріжемо середніми шматочками і трохи підсушуємо на сковороді до легкої хрумкості. На кожен шматочок викладаємо ложку яєчної суміші, а зверху — скибочку оселедця. Викладаємо готові бутерброди на широку плоску тарілку.

Смачного!