Спобіб приготування тіста дуже простий, однак смак піци — просто неймовірний.
Рецептів приготування тіста для піци існує не менше, ніж варіантів самої піци. Багато господинь уже давно відійшли від оригінального способу та експериментують з інгредієнтами, пишністю, смаком тіста, створюючи, власне кажучи, нові варіанти основи для найпопулярнішої страви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Пропонуємо рецепт тіста для піци з додаванням манної крупи.
До просіяного борошна додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, вливаємо теплу воду та замішуємо м’яке еластичне тісто. Під час замішування додаємо оливкову олію та залишаємо трохи олії, щоб у кінці змастити миску й тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою і рушником та ставимо в теплому місці на 30 хв. Можна розігріти духовку до 30–40 градусів і потримати тісто там.
Готове тісто ділимо на дві рівні частини, присипаємо манкою та розкачуємо в коло. Викладаємо улюблений соус і начинку.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 15–20 хвилин.
Раніше ми писали про те, як усього за 30 хв можна приготувати ароматну домашню піцу з тонким тістом, соковитим тунцем, овочами і тягучою моцарелою.