Контракти.ua

352  —  15.11
Рецепт тіста для піци з манкою: спробуєте і не пожалкуєте
Рецепт тіста для піци з манкою: спробуєте і не пожалкуєте

Спобіб приготування тіста дуже простий, однак смак піци — просто неймовірний.

Рецептів приготування тіста для піци існує не менше, ніж варіантів самої піци. Багато господинь уже давно відійшли від оригінального способу та експериментують з інгредієнтами, пишністю, смаком тіста, створюючи, власне кажучи, нові варіанти основи для найпопулярнішої страви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Пропонуємо рецепт тіста для піци з додаванням манної крупи.

Тісто для піци

  • вода — 250 мл
  • борошно — 400 г
  • сухі дріжджі — 7 г
  • цукор — 7 г
  • сіль — 6 г
  • оливкова олія — 30 г
  • манна крупа

Спосіб приготування

До просіяного борошна додаємо сухі дріжджі, цукор, сіль, вливаємо теплу воду та замішуємо м’яке еластичне тісто. Під час замішування додаємо оливкову олію та залишаємо трохи олії, щоб у кінці змастити миску й тісто. Накриваємо миску харчовою плівкою і рушником та ставимо в теплому місці на 30 хв. Можна розігріти духовку до 30–40 градусів і потримати тісто там.

Готове тісто ділимо на дві рівні частини, присипаємо манкою та розкачуємо в коло. Викладаємо улюблений соус і начинку.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 15–20 хвилин.

Раніше ми писали про те, як усього за 30 хв можна приготувати ароматну домашню піцу з тонким тістом, соковитим тунцем, овочами і тягучою моцарелою.