Контракти.ua

425  —  09.11
Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає
Як швидко розморозити м’ясо — про цю хитрість мало хто знає

М’ясо можна розморозити як за годину, так і за 10 хвилин.

Якщо ви не встигли завчасно розморозити м’ясо для приготування — існує простий і доволі швидкий спосіб зробити це. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Спочатку потрібно дістати м’ясо з морозильної камери та витягнути його з пакета. Потім треба підігріти воду приблизно до 40°C і додати столову ложку білого цукру. 

Після цього опустіть м’ясо у воду буквально на 10 хвилин.

Зазначимо, що функція розморожування є в мікрохвильовій печі — це безпечний і швидкий спосіб, хоча є кілька застережень. Експерти радять завжди спочатку переглянути інструкцію мікрохвильової печі. Якщо ви розморозили м’ясо в мікрохвильовці, одразу приготуйте його.

Разом з нерівномірним нагріванням розмороження в мікрохвильовій печі сприяє розмноженню бактерій.

Раніше ми писали, навіщо додавати хліб під час варіння буряка. Про кулінарний секрет читайте в новині.