Контракти.ua

1452  —  04.11
Швидка та смачна вечеря: відбивні з фаршу за 10 хв, навіть коли до зарплати ще 2 тижні
Швидка та смачна вечеря: відбивні з фаршу за 10 хв, навіть коли до зарплати ще 2 тижні

Кожна господиня знає, як важко іноді приготувати справді смачну вечерю. А ще складніше — придумати, що саме готувати.

Цей рецепт точно стане вашим улюбленим! Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Відбивні можна готувати не лише з різного філе, а й із звичайного фаршу. Вони стануть чудовою альтернативою класичним і смакуватимуть навіть краще. Рецептом поділилися на сайті “Одна хвилинка”.

Інгредієнти

фарш зі свинини і яловичини - 450 г

пшеничне борошно - 6 ст. ложок

картопляний крохмаль - 2 ст. ложки

яйця - 3 шт.

сіль і чорний мелений перець - за смаком

олія - для смаження

Процес приготування:

  1. Посоліть фарш і додайте улюблені спеції за смаком. Добре вимісіть його руками до однорідної, м’якої консистенції. Борошно і крохмаль змішайте окремо виделкою до рівномірності. Розділіть фарш на 8 рівних частин і сформуйте з них акуратні кульки. Кожну кульку щедро обваляйте в суміші борошна з крохмалем, після чого розкачайте в тонкий коржик.
  2. В глибокій мисці збийте 3 яйця до однорідності. Опускайте кожний коржик у яєчну суміш з обох боків, а потім викладайте на добре розігріту сковорідку з олією. Смажте по 1–2 хвилини з кожного боку до золотистої, апетитної скоринки.
  3. Готові відбивні перекладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвої олії.

Смачного!