1452 — 04.11
Швидка та смачна вечеря: відбивні з фаршу за 10 хв, навіть коли до зарплати ще 2 тижні
Кожна господиня знає, як важко іноді приготувати справді смачну вечерю. А ще складніше — придумати, що саме готувати.
Цей рецепт точно стане вашим улюбленим! Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Відбивні можна готувати не лише з різного філе, а й із звичайного фаршу. Вони стануть чудовою альтернативою класичним і смакуватимуть навіть краще. Рецептом поділилися на сайті “Одна хвилинка”.
Інгредієнти
фарш зі свинини і яловичини - 450 г
пшеничне борошно - 6 ст. ложок
картопляний крохмаль - 2 ст. ложки
яйця - 3 шт.
сіль і чорний мелений перець - за смаком
олія - для смаження
Процес приготування:
- Посоліть фарш і додайте улюблені спеції за смаком. Добре вимісіть його руками до однорідної, м’якої консистенції. Борошно і крохмаль змішайте окремо виделкою до рівномірності. Розділіть фарш на 8 рівних частин і сформуйте з них акуратні кульки. Кожну кульку щедро обваляйте в суміші борошна з крохмалем, після чого розкачайте в тонкий коржик.
- В глибокій мисці збийте 3 яйця до однорідності. Опускайте кожний коржик у яєчну суміш з обох боків, а потім викладайте на добре розігріту сковорідку з олією. Смажте по 1–2 хвилини з кожного боку до золотистої, апетитної скоринки.
- Готові відбивні перекладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвої олії.