Контракти.ua

546  —  02.11
Куряча пастрома: рецепт м'яса, яке підійде для святкової нарізки
Куряча пастрома: рецепт м'яса, яке підійде для святкової нарізки

Куряча пастрома чудово замінить куповану ковбасу і підійде для святкової нарізки, салатів або просто для подавання з будь-яким гарніром.

Вам знадобляться куряча грудка, спеції та духовка. У підсумку вийде ароматна, соковита і красива страва. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряча грудка - 700-800 г

паприка мелена - 1 ч. л.

сухий часник - 1 ч. л.

хмелі-сунелі - 1 ч. л.

Олія - 30 г

сіль

У мисці змішайте паприку, сухий часник, хмелі-сунелі, олію і сіль.

  1. Курячу грудку помийте, обсушіть паперовим рушником, натріть підготовленою сумішшю і залиште на 30-60 хвилин за кімнатної температури.
  2. Із фольги зробіть форму з бортиками, викладіть у неї куряче філе і поставте на деко.
  3. Духовку попередньо розігрійте до 250 градусів, і поставте в неї деко з курячим філе на 20 хвилин, потім духовку вимкніть, дверцята не відчиняйте і залиште м'ясо в ній на 4-6 годин. Дістаньте його з духовки і зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Спеції використовуйте на свій смак.